free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nicole Kidman nemet vált

Borsa         Címkék: feleség, férfi, kidman, theron, transzszexuális 0 hozzászólás

Nicole Kidman feleségül veszi Charlize Theront, ezután pedig átoperáltatja magát nővé. Következő filmjében ugyanis a világ első nemet változtató férfiját alakítja.

Nicole Kidman  a The Danish Girl című, készülő filmben egy transzszexuális férfit alakít. A mozi, melynek rendezője Anand Tucker lesz, igaz történeten alapul.

A történet a világ első nemet váltó férfije, Einar Wegener élettörténetét dolgozza fel. Az 1882-ben született dán festőművész még férfiként házasodott össze a szintén festő Gerda Gottliebbel, akit a filmben Charlize Theron játszik majd. Először a felesége képein kezdett nőnek öltözve modellt állni, majd a húszas években már Lili Elbe néven élt és a mindennapi életben, illetve társasági eseményekben is női ruhákban mutatkozott.

http://transfuzja.org, www.moviesharkdeblore.com


 
Kizárólag a házaspár legközelebbi barátai tudtak arról, hogy Lili valójában Einar, mindenki másnak úgy mutatták be, mintha a saját nővére volna. Wegener 1930-ban Németországba ment és öt nemváltoztató műtéten esett át. Az utolsó beavatkozáson még egy méhet is beültettek a testébe, ugyanis szeretett volna saját gyermeket szülni. Ez azonban már nem valósulhatott meg, ugyanis a méhet nem fogadta be a szervezete, ez pedig olyan súlyos komplikációkhoz vezetett, melyekbe nem sokkal később  belehalt.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés