free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tunikához nadrág

kirakat@borsa.hu         Címkék: elegáns, nadrág, nadrágszár, stylist, válaszol 3 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Szakértő!

Ez az első alkalom, hogy internetes segítséget kérek, de tanácstalan vagyok. Hamarosan itt van az egyetemem gólyabálja, és semmiképpen sem szeretnék szoknyában menni, mert a rövid nem áll jól, a hosszú pedig kényelmetlen a tombolós koncerteken.

Milyen az elegáns nadrágos összeállítás, és hol kell elkezdenem keresgélni (Budapest), hogy találjak valamit, ami árban és stílusban is megfelel? Egy tunikára és egy nadrágra gondoltam, négycentis magas sarkúval (több magasítás nem is kell).

Előre is köszi a választ, üdv:
Enikő

Kedves Enikő,

Először is, el kell döntened, hogy milyen nadrágot szeretnél, ugyanis a nadrág szárának vastagsága fogja befolyásolni a felső vásárlást. Ha vastag a combod és fenéktájon is vannak gondok, akkor keress egyenes, bő szárú nadrágot, mindenképpen élére vasaltat, ehhez viszont szigorúan tilos tunikát felvenni, ugyanis a bő szárú nadrág és a tunika együtt pont olyan hatást fog kelteni, mintha egy zsákot húztál volna magadra. Ilyen nadrághoz válassz hagyományos férfiszabású inget, vagy bármilyen olyan felsőrészt, ami nem ér tovább a feneked középvonalánál; ha szűk felső mellett döntesz, akkor azt nem kell betűrnöd a nadrágba, ha lengébbet szeretnél felvenni, akkor azt - a zsákhatás elkerülése érdekében - jobb lesz nadrágon belül hordani. Ennyit a bő szárú nadrágokról.

Ha a szűkebb szár mellett döntesz, na, akkor kombinálhatod tunikával, próbálj könnyű áttetsző anyagból készült darabot választani, ami alá vegyél színben harmonizáló vékonypántos felsőrészt. A tunikát nyugodtan feldobhatod egy színes övvel, de csak akkor, ha csípőben nem vagy túl erős.

Ami a keresgélést illeti, akkor érdemes szétnézni ing és tunika ügyben az olcsóbb kategóriáju New Yorkerben vagy Bershkában. Ha magasabb árkategóriában gondolkozol, akkor nézd meg a Zara, a Jackpot és a Benetton kínálatát. Nadrágügyben próbálj keresgélni a C&A-ban, a MEXX-ben vagy a Jackpotban.

Remélem tudtam segíteni!

Daniella


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés