free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Micimackó tízmillióért

Borsa         Címkék: árverezés, aukció, malacka, tigris, tízmillió 1 hozzászólás

Vannak, akiket nem visel meg a gazdasági világválság. Jó eséllyel közéjük tartozik az a német férfi is, aki a közelmúltban tízmilliót fizetett egy ceruzarajzért.

A londoni Bonhams aukciós ház nemrégiben elárverezte E.H. Shepard:  A tigrisek nem szeretik a mézet című ovális ceruzarajzát, ami Milne Micimackójának 1928-as kiadásához készült.

A rajzot, amelyen Micimackó egy asztalnál ülve, elmélyülten turkál egy mézes bödönben, Malacka és Tigris kedvesen bamba pillantásainak kereszttüzében, egy telefonon licitáló német gyűjtő vette meg a feleségének, 13 200 fontért, azaz közel tízmillió forintnak megfelelő összegért.

http://disney.go.com, http://perezhilton.com


 
December 17-én a férfi esetleg ismét - és még mélyebben - a zsebébe nyúlhat, akkor ugyanis az aukciós ház árverésre bocsátja Shepard Micimackó-rajzainak egy komplett kollekcióját, illetve néhány Milne-könyvritkaságot is. Attól az árveréstől 170-250 millió forintnak megfelelő bevételt remél a Bonhams.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés