free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: hosszú pulóver

Borsa         Címkék: borsa, cucckereső, fenék, hosszú, pulóver 3 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Most hosszú pulóvereket kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Az eheti cucckereséshez egy nemrégiben született olvasói kommentből merítettünk ötletet: hosszú pulóverek után kutattunk. Persze ennek a ruhadarabnak a megválasztásakor egyáltalán nem elhanyagolható körülmény, hogy az ember lányának milyen testmagasságot sorsoltak a genetikai lottón. Egy százhatvan centis csaj például jó eséllyel félbevágott óriásnak fog tűnni abban a térdét verdeső pulóverben, ami egy száznyolcvan centis nőtársnak már eleve legfeljebb combközépig ér. Éppen ezért a "hosszú" fogalmát az alacsonyabb lányok számára még előnyös, a fenék vonalát már éppen eltakaró hossz, és a magasabbaknak ajánlható, térd fölött véget érő fazon között határoztuk meg ezúttal és e paramétereknek megfelelően válogattunk. Itt jegyezzük meg, hogy - mint ez a cikk is bizonyítja - a kommentek a Borsánál érdemi meghallgatásra találnak, szóval várjuk a javaslataitokat, hogy milyen cuccokat keressünk.

Első két választottunk a Benettonból való. A mályvaszínű garbópulóvert azoknak ajánljuk, akik - egyébiránt dicséretes módon - télen sem kizárólag a sötét színeket részesítik előnyben. Ez a modell amolyan kuckós darab: puha, meleg és nagyon kényelmesen bő (a képen az S-es méret), aminek következtében kiváló szolgálatot tehet többek között fagyos napokon, amikor a végzet asszonyás megjelenésnél előrébb való, hogy ne fázzunk. Hossza - alkattól függően - fenékvonal alatt-combközép fölött ér véget.
 
Másik itteni választottunk tipikusan az a bizonyos fazon, amit inkább a százhetven centi fölötti csajoknak javasolnánk, hiszen még nekik is jó eséllyel legalább combközépig vagy az alattig ér. Anyaga közepesen vastag és picikét szúrós, ezért akit ez zavar, annak érdemes aláöltözni. A fentről lefelé sötétedő színátmenetes megoldás a felsőtestet hangsúlyozza, így előnyös lehet azoknak, akik asszonyosabb csípőjüket szeretnék ellensúlyozni.
Árak: mályvaszínű: 12 090 forint; színátmenetes: 17 290 forint

A Bershkában találtuk ezt a denevérujjú, óriás garbónyakú pulcsit, aminek a hossza - újra csak alkattól függően - nagyjából popsi alattig-combközép környékéig ér le. A hatalmas garbónyak és az ujjak szabása a nyak-váll-mellkas területét erősíti, tehát ez a darab azoknak ajánlható - például keskeny vállal, kisebb mellekkel rendelkezők - akik éppen erre a hatásra törekszenek. Mindezek mellett kiválóan elbújtatható benne a vastagabb derék is. Klasszul mutat, ha alávesztek egy sima, vékony, hosszú ujjú topot vagy garbót.
Ára: 7990 forint
 
Ha pedig kötött holmik, akkor ugye hogyan is hagyhattuk volna ki a Promodot?! Itt aztán igazán bőséges felhozatalt találtunk hosszú pulóverekből és az, hogy végül csak három bemutatandó darabot választottunk innen, annak az eredménye, hogy visszafogtuk magunkat. Az egyszínű, laza, szürke, rövid ujjú pulcsi megint egy olyan darab, amit inkább magas lányoknak javasolnánk. Önmagában nem túl izgalmas holmi, ugyanakkor éppen emiatt remekül variálható. Alávehettek például egy piros vagy lila garbót, feldobhatjátok brossal vagy épp hosszú nyaklánccal és azzal megegyező színű övvel (amire becserélhető a gyárilag benne lévő, nem túl dekoratív példány).
Ára: 9990 forint
 
Következő itteni jelöltünk ez a világosszürke-sötétszürke csíkos, óriás garbónyakú pulcsi, ami felvéve nagyjából a comb felső-középső vonalánál végződik. Erényei - ugyebár a színt leszámítva - hasonlók, mint a fentebb bemutatott, mályvaszínű Benetton pulóvernek. Utolsó kiszemeltünket kifejezetten az alacsony lányoknak ajánlanánk, ugyanis ez a modell - még rajtuk is - éppen, hogy eltakarja a popsit. Vastag fonalból készült, ám viszonylag laza kötéssel, plusz még rövid ujjú is, ezért ez mindenképp kívánkozik valamilyen vékonyabb, egyszínű - leginkább fehér, szürke, fekete, esetleg árnyalatban harmonizáló rózsaszín, de semmi esetre sem sárga -, hosszú ujjú felsőrész. Fazonja semlegesen egyenes szabású, így a test vonalát ugyan követi, viszont nem simul rá túlságosan. A gombbal díszített, bájos nyakmegoldás pedig külön pirospontot érdemel.
Árak: csíkos: 9990 forint, lila: 11 990 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés