free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sienna Miller pert nyert

Borsa         Címkék: bíróság, bulvárlap, per, siennamiller, thesun 0 hozzászólás

Nyáron két brit bulvárlap megsértette Sienna Miller magánéletét. Az ügyvédek pereltek, a bíróság döntött, a bulvárlapok pedig kártérítést fizethetnek. Nem keveset.

Sienna Millernek 22 300 dolláros (közel 5 millió forintnak megfelelő) összeget ítélt meg a bíróság abban a perben, melyet ügyvédei két brit bulvárlap ellen indítottak, melyek a vád szerint megsértették a színésznő magánéletét.

www.celebrity-exchange.com
 
Jude Law ex-csaja a The Sun és a News Of The World nevű bulvárlapokat perelte be néhány, idén nyáron róla megjelent paparazzifotó és cikk miatt, amelyek egy házas olajmágnással, majd Balthazar Getty színésszel hozták hírbe. A két említett bulvárlapot birtokló News Group Newspapers médiavállalat jogi képviselője, Tom Crone a per nyomán egy levelet is eljuttatott Millernek, amelyben elismerte, hogy nem szabadott volna nyilvánosságra hozni a lesifotókat és a birtokukba került információkat.

A színésznő ügyvédei egyébként pert indítottak az angol Big Pictures celebfotó-ügynökség ellen is, zaklatás vádjával. A tárgyalásra várhatóan jövő év első felében kerülhet sor.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés