free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A közönség díjazhat

Borsa         Címkék: doktorhouse, film, közönségdíj, tévé, zene 0 hozzászólás

Az amerikai People's Choice közönségdíjra Angelina Jolie idén kétszeresen is esélyes, de Doktor House rajongói is több kategóriában fejezhetik ki szimpátiájukat.

Kihirdették a  People’s Choice Awards filmes, televíziós és zenei közönségdíj idei jelöltjeit. Bár a díj amerikai, az interneten keresztül akár mi magunk is szavazhatunk a kedvencekre.

Harmincötödik alkalommal adják át a rangos közönségdíjat, negyven különböző kategóriában. A legjobb film címért idén A sötét lovag, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága valamint a Vasember (film) versenyez. Angelina Jolie-t a legjobb színésznő és a legjobb női akciósztár kategóriában is jelölték, előbbiben Keira Knightley és Reese Witherspoon, míg utóbbiben Cate Blanchett és Anne Hathaway az ellenfelei.

http://akalol.wordpress.com, www.poster.net, http://eztv.it


 
A férfiaknál szintén kettős jelölést kapott Robert Downey Jr. és Will Smith. A legjobb tévésorozat díjára esélyes a CSI: A helyszínelők, a Grace klinika és a Doktor House, míg a férfi tévésztárok kategóriájában Hugh Laurie, Charlie Sheen  és Patrick Dempsey küzd majd meg egymással. A legjobb együttes címért a Coldplay, a Maroon 5 és a Rascal Flatts indul.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés