free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Boldog rózsák

Borsa         Címkék: boldog, fagyasztott, púder, rózsa, szivárvány 1 hozzászólás

Holland kertészek kikísérletezték a szivárványszirmú rózsát, amelynek a nézegetése, állítólag boldoggá tesz. Nem tudjuk, hogy tetszik-e nekünk, de fagyasztható.

A képen látható rózsa nem Photoshoppal készült, de még csak nem is festékszóróval fújták tarkára a szirmait. A holland River Flowers Company kertészei kísérletezték ki azt a különleges eljárást, amivel elérhető, hogy a speciális folyadékba állított rózsa a szárába bejuttatott természetes festékpigmenteket úgy szívja magába, hogy aztán minden szirma különböző színű lesz.

www.happy-roses.com


Nézegess rózsákat, a boldogságért!

A szivárványszirmú rózsát Happy Roses-nek (Boldog Rózsák) nevezték el, mégpedig abból az okból, hogy kitalálói szerint a virág nézegetése boldoggá tesz. A virágot az amsterdami Horti Fair szakkiállításon mutatták be először a nyilvánosság előtt. Az első híresség pedig, akit egy csokor Boldog Rózsával ajándékoztak meg, nem más volt, mint Madonna. A virágnak azóta elkészült a tartósabb, fagyasztott változata is. A rózsákat az interneten meg lehet rendelni, Magyarországra is kiszállítják. A legkisebb rendelhető, 20 szálas csokor ára 146 euró, míg a 80 szálas 283 eurót kóstál.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés