free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szürke kabátban

Borsa         Címkék: adottságok, előnytelen, ilyenekvagyunk, kirakat, öltözködni 11 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A nadrág színe izgalmas, élénk mélykék, a szára hibátlanul simul a városi sétához elengedhetetlen öregisis tornacipőre. A dupla gombsoros, hosszú szövetkabát ad egy csipetnyi retrós bájt a toalettnek, és ismét szép iskolapéldája annak, hogy egy ilyen holmit nemcsak szűk (farmer)naci plusz magas szárú vagy bokacsizma mellé érdemes felkapni. Persze a végére hagytuk az egész öltözék glóriáját: a könnyű sapka felpuhítja a szerelést, egy kis természetességet csen az egész külcsínbe fölülről – sportosan nőies/elegáns, valahogy így mondanánk. Szerintünk menő.A hosszú, szürke kabát csinos, nőies darab – de valahogy nem igazán sikerült hozzáöltözni. Az óriási bakancs bármely punkkoncerten a túlélés záloga lehet, igazi fegyver, és nem is rossz példány, csak hát a kék csíkos harisnya, a halványrózsaszín sál, továbbá a kikukucskáló kék póló sárga nyomatokkal körítéstől meglehetős mértékben elüt. Az egész cucc lehetne akár valami bohókás-könnyű, vidám összeállítás is, de nem az – inkább komolytalan, innen-onnan összegereblyézett együttes, és picit sajnáljuk, mert a potenciál vastagon benne van.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés