free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ingyen szállás kreatívoknak

Borsa         Címkék: foglalás, internet, svédország, szállás, szálloda 0 hozzászólás

Egy svéd ruházati cég kiadó lakosztályt kínál. A szállásért már a foglalással egy időben fizetni kell. De nem pénzzel. Kreatív társadalmi felelősség, szevasztok!

Az Elvine ruházati cég Creators Inn néven szálláshelyet hozott létre a nyugat-svédországi Gothenbergben. A lakosztályt kizárólag néhány napos ott tartózkodásra lehet kivenni, fizetni pedig egyáltalán nem kell érte. Az egyetlen kritérium, hogy a vendég kellően kreatív legyen.

www.creatorsinn.com


 
A kreativitást bizonyítandó az internetes szobafoglaláskor meg kell indokolni azt, hogy miért szeretnénk náluk lakni. Ha az üzemeltetők kellően érdekesnek vagy fontosnak találják az indokunkat, akkor megkapjuk az ingyen szállást. A Creators Inn épülete egyébként egy domb tetején áll, kilátással Gothenberg városára, a városközponttól mindössze tíz percnyi sétára. Maga a lakosztály teljesen felszerelt, semmiben sem marad el egy középkategóriás, fizetős hoteltől. Sőt, a tulajdonosok illetve a vendégek ötletei alapján folyamatosan alakítgatják, hogy még komfortosabb legyen.

Az ingyen szállást a cég a "kreatív társadalmi felelősség" jegyében alapította, amely a kollektív társadalmi felelősség - szó szerint - kreatívabb változata. Emlékeztetni szeretnék az embereket a vendégszeretet fogalmára és abban bíznak, hogy a nagyvilág más városaiban is akadnak majd olyanok, akiknek annyira megtetszik az ötlet, hogy megvalósítják.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés