free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legpraktikusabb kulcstartó

Borsa         Címkék: karácsony, kulcstartó, lista, színes, trendi 1 hozzászólás

Lakáskulcsunk felkutatás naponta legalább 10 percet elvesz az életünkből, ezért listába szedtük az öt legfeltűnőbb kulcstartót. Ezeket tutira megtaláljuk elsőre is.

A napi munka előtti/utáni lakáskulcs-keresés idegesítő dolog, bár néhány szakember azt vallja, hogy ez a kora hajnali kis agytorna különösen jót tesz az elménknek, nem
úgy az idegrendszerünknek. Mivel a kulcs megtalálása naponta minimum tíz percet vesz el az életünkből, listába szedtük azokat a kulcstartókat, amelyek feltűnő alakjukkal hatékonyan segítenek a kulcskeresésben. A legpraktikusabb kulcstartók listája.

Cipős – Bijou Brigitte

Cipőmániásoknak ajánljuk ezt a darabot; aminek feltűnő színe és viszonylag nagy mérete segít a reggeli kulcskutatás gyors és eredményes lebonyolításában. Könnyű kis darabról van szó, ami egy eleve túlméretezett kulcscsomó esetén kifejezetten előny. Színes, könnyű, trendi színnel ellátott darab. Ízlés kérdése.
Gyöngysös – Furla

Aki szereti kilógatni, azt, ami van, válassza ezt a gyöngyös megoldást. A cég egyébként azokra is gondolt, akik akkor elégedettek, ha minden egyes kiegészítőjük passzol egymáshoz: nemcsak kulcstartót, de nyakláncot, karkötőt, sőt gyűrűt is gyártott ebből a fazonból. Egyébként táskadíszként is használható.
 Ördögös – Happy Box

Az elsősorban plüssfiguráiról híres cég nemcsak a mackók gyártásában jó, a piacon szinte egyetlenként gyártanak olyan kulcstartót, ami nemcsak mutatós, de tényleg hasznos is. Minden egyes darabra szereltek ugyanis egy apró csörgőt, ami idegesítően ugyan, de jelzi, hogy merre van a kulcs a táskában, ugyanis, ha kell, ha nem, csörög. Aki még a telefon elhagyásra is hajlamos, az jobb, ha beszerez egyet a mobiljára is. Kétségkívül ciki, de legalább hasznos.

Virág mintás – Nomination

Valószínűleg az agyunkra ment a hétvégi hóesés és a közelgő Karácsony, ugyanis mindentől lelkesedünk, ami legalább egy kicsit is hópihére emlékeztet, és bár az ember tényleg nem gondolkodik külön nyári és téli kulcstartóban, nekünk ez az igazi decemberi kulcstartó. Tudjuk, hogy ez kicsit szirupos, de Borsastylist már tényleg minden idegszálával a Karácsonyt várja.Szív mintás – Thomas Sabo

Erről a kulcstartóról leginkább a férfiak pénzcsipesze jut eszünkbe, és nem véletlen. Az ilyen kicsi darabok különösen akkor jönnek jól, ha valaki egyáltalán nem szeret hatalmas kulcsgyűjteménnyel és óriási táskával járni. Mi sok ilyen pasit ismerünk. Nekik ajánljuk.
Nézd meg jobban a kulcstartókat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés