free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Charlize a béke követe

Borsa         Címkék: béke, ensz, filmcsillag, gyerekek, nagykövet 0 hozzászólás

Charlize Theront az ENSZ békenagykövetévé választották. A filmcsillag elsősorban a nők és gyerekek elleni erőszak visszaszorításáért szeretne tenni. Nem véletlenül.

Olyan szupersztárok, mint George Clooney vagy Michael Douglas után, Charlize Theron a következő A-listás celeb, aki az ENSZ békenagykövetévé választottak. "Használnod kell a hangodat és a nyilvánossággal fenntartott speciális kapcsolataidat, hogy jobbá tedd a világot" - mondta Ban Ki-moon a szervezet főtitkára az Oscar-díjas színésznőnek a beiktatási ünnepségen. Theron az eseményen jelenlévő újságíróknak úgy nyilatkozott, békenagykövetként fő feladatának a nők és gyerekek elleni erőszak visszaszorítását tartja.

http://justjared.buzznet.com


 
Már csak azért is, hiszen a színésznő gyermekkorában saját bőrén tapasztalta meg a családon belüli erőszak borzalmait, 15 éves korában pedig szemtanúja volt annak, amikor az édesanyja, önvédelemből agyonlőtte az apját.  A dél-afrikai születésű filmcsillag tervei között szerepel továbbá, hogy közbenjár annak érdekében, hogy Afrika szegényebb és elmaradottabb vidékein mind több mobil egészségügyi állomás létesülhessen.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés