free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Charlize a béke követe

Borsa         Címkék: béke, ensz, filmcsillag, gyerekek, nagykövet 0 hozzászólás

Charlize Theront az ENSZ békenagykövetévé választották. A filmcsillag elsősorban a nők és gyerekek elleni erőszak visszaszorításáért szeretne tenni. Nem véletlenül.

Olyan szupersztárok, mint George Clooney vagy Michael Douglas után, Charlize Theron a következő A-listás celeb, aki az ENSZ békenagykövetévé választottak. "Használnod kell a hangodat és a nyilvánossággal fenntartott speciális kapcsolataidat, hogy jobbá tedd a világot" - mondta Ban Ki-moon a szervezet főtitkára az Oscar-díjas színésznőnek a beiktatási ünnepségen. Theron az eseményen jelenlévő újságíróknak úgy nyilatkozott, békenagykövetként fő feladatának a nők és gyerekek elleni erőszak visszaszorítását tartja.

http://justjared.buzznet.com


 
Már csak azért is, hiszen a színésznő gyermekkorában saját bőrén tapasztalta meg a családon belüli erőszak borzalmait, 15 éves korában pedig szemtanúja volt annak, amikor az édesanyja, önvédelemből agyonlőtte az apját.  A dél-afrikai születésű filmcsillag tervei között szerepel továbbá, hogy közbenjár annak érdekében, hogy Afrika szegényebb és elmaradottabb vidékein mind több mobil egészségügyi állomás létesülhessen.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés