free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk sportosan

- PészM -         Címkék: hibák, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 8 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM

Lazán, sportosan, de csajosan ruházkodni annyira nem is egyszerű feladat, mint elsőre tűnik. Tehát, hogy az ember ne afféle fickós sportőrült benyomását keltse melegítőbe’ meg tornacipőbe’, hanem legyen a holmiban valami erotika, valami dög, valami csábos, de kényelmes könnyűség is. Alanyunk ezt sikerrel abszolválta. A koptatott-lyuggatott farmertől sokan iszonyodnak, de szerintünk ez egy elég kúl darab, a sapka, az óriáskarikák a fülben és a dekoltázst kiengedő bőrdzseki pedig szép egésszé állnak össze. Akár egy amerikai celebspottingon...A szándékok világosak, az irány is, mi mégsem vagyunk kibékülve ezzel az összeállítással. A halványszürke V nyakú alatti mintás póló például egy kevésbé sikerült páros, de szerintünk hasonló a diszharmónia a sapek és az aranytáska között is, és igazán nem a szőrszálhasogatás kedvéért, de a nadrág is lehetne vagy szűkebb, vagy egészen bőszárú. Tehát külön-külön nyilván első osztályú holmik ezek mind, aláírjuk, de a végeredmény valahogy felemás, arctalan, széteső. Pont az hiányzik belőle, amiről szólna.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés