free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szexsztrájk

Borsa         Címkék: büntetés, érdek, nők, szex, szexsztrájk 1 hozzászólás

A nemi érintkezés beszüntetése az egyik legősibb érzelmi zsarolás. Hímtagunk szerint a stabil kapcsolatokban leginkább a csajok szünetelteik a szexet. Nem a pasik.

Mindenki tudja, hogy a hűséges párkapcsolatban élők tudnak a legjobban szexsztrájkolni. És, hogy a stabil viszonyokban inkább a csajok érdekérvényesítenek szexsztrájkkal a céljaik elérése érdekében, nem pedig a pasik. És azt is egészen biztosan kijelenthetjük, hogy élt valaha legalább egy olyan nő a Földön, aki szexmegvonással zsarolta meg a pasiját, mondjuk azért, mert megunta, hogy szamárháton kell vizet hoznia a folyóból, és kisztrájkolta  a vízvezetéket.A szexsztrájk alapja az a közvélekedés, hogy egy stabil kapcsolatban a nemi érintkezők kölcsönösen odaadják magukat egymásnak, és a résztvevő felek testi meghittsége a lelki közösségük jele és záloga. Ennek megfelelően a szexsztrájk közös megegyezésen alapuló szexbeszüntetést jelent. Ez feltételezi azt, hogy minimum kétszereplős a sztrájkolás, és, hogy az íratlan szabályok szerint az egyik fél akarja, a másik meg nem akarja a szexet. A szexsztrájkolásnak mindig van célja, és ezért oka is. A szexmegvonást általában büntetésből alkalmazzák a sztrájkolók, és annak ellenére, hogy a nemi érintkezés beszüntetése az egyik legősibb érzelmi zsarolás, a szexsztrájk tökéletesen alkalmas nyomásgyakorláshoz és akaratérvényesítéshez is. Szexsztrájkkal eredményeket elérni kizárólag a stabil kapcsolatban élők szoktak.

Egy egyedülálló illető rendszerint tartózkodik attól, hogy szexsztrájkoljon, mert minek is hozná magát nehéz helyzetbe, amikor fix partner híján egyébként is meglehetősen csapongó és kiszámíthatatlan a nemi élete. Egy magányosan élőnek semmi értelme azexsztrájkolni, hacsak nem elvi okokból vagy hitbéli meggyőződésből teszi, vagy esetleg azért, mert odavan az önmegtartóztatásért. Nagy szerencsénkre a szexsztrájkhoz nagyon különbözően viszonyulnak az emberek, de bátran kijelenthetjük, hogy a stabil kapcsolatokban érzelmi elhidegülés esetén a csajok inkább szünetelteik a szexet, mint a pasik.

www.comp.dit.ie, www.douglas.bc.ca

Mindenki ismeri az antikos Arisztophanész sztoriját a görög nőkről, akik szexsztrájkoltak a háború ellen, mert megelégelték, hogy az athéni és a spártai férfiak egymásnak estek, és összefogtak a csajok a pasik ellen, és addig megtagadták a szerelmet a férfiaktól, amíg azok be nem fejezik a háborúskodást és békét nem kötnek. Okos csajok voltak, mert rájöttek arra, hogy a szex megvonása önmagában nem elég hatékony, ezért rámentek az Akropoliszra és az ott őrzött pénzre, ami nélkül ugye elképzelhetetlen a háborúskodás. Szex és pénzmegvonás a békéért, és a csajok tétlen elszenvedőkből tevékeny sorsirányítók lettek.

Nagy szerencsénkre még a huszonegyedik században is dívik a csajok fondorlatos szextrükkje, azaz a nemi érintkezés szüneteltetése, a békéért. Néhány éve még az info is bemondta az Összezárt Combok akciót, meg, hogy megnőtt az erőszakos halálesetek száma a kolumbiai Pareire nevű településen, mert bűnszövetkezeti bandák háborúztak kivagyiságból egymással. És, hogy a bandatagok stabil kapcsolatai összefogtak egymással, nő a nővel, nem számított bandatagság, vagy hitvesi eskü, sem hovatartozás, és közösen úgy határoztak, hogy mindaddig összezárt combokat talál otthon a bandaháborúzásból hazatérő megfáradt bűnöző férfi, amíg fel nem hagy a harccal. Vagyis, hogy speciális pacifizmus, meg, hogy szex egyenlő béke. Az eltökéltebbek odáig merészkedtek béketeremtő sztrájkjukkal, hogy meleg ételt sem szervíroztak vacsorára, de voltak olyanok is, akik "amíg többet költesz a fegyvereidre, mint rám, addig ne számíts szexre, bébi" szövegezésű cetlit hátrahagyva húztak el otthonról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés