free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cavalli az Andrássyn

Borsa         Címkék: andyvajna, cavalli, dobókata, régió, szalon 14 hozzászólás

Roberto Cavalli hazánkban járt, hogy megnyissa a világon a 47., de a régióban az első Cavalli szalont. Borsastylist megnézte magának a káoszosra sikerült megnyitót.

Mindig felcsillan a szemünk, ha arról kapunk hírt, hogy az Andrássy úton újabb külföldi divatcég nyit magyarországi kirendeltséget. A pénztárcánk ugyan messze nem engedi meg, hogy ezekből a boltokból öltözködjünk, de úgy érezzük, hogy minden egyes újabb szalonnal közelebb kerülünk a divat valamelyik nagy fővárosához. Hétfőn a Roberto Cavalli szalon hivatalos megnyitóján jártunk. Beszámoló.


Roberto Cavalli és Andy Vajna - és még több kép!

A meghívó szerint a kezdést 11 órára tervezték, ezért Borsafotós és Borsastylist rendre kivonult a helyszínre, ahol rögtön kiderült, hogy nemcsak a márka hazai nagykövete, a filmproducerből divatszakértővé avanzsált Andy Vajna, hanem a divatház tulajdonosa, maga Roberto Cavalli is tiszteletét teszi a megnyitón, ami arra engedett következtetni, hogy itt valami tényleg történni fog. Elkezdhettünk reménykedni abban, hogy nem ismét egy olyan bolt nyílik, ahol egy világhírű márka sok évvel ezelőtti kollekcióinak maradékait árulják. Háromnegyed órás késés után a két korosodó úriember megnyitotta a kígyó-fogantyús bolt kapuit, az újságírók pedig néhány másodperc alatt ellepték a kétszintes üzletet, ami kétségkívül az Andrássy út legszebb szalonja lett. Az elegáns Gucci, és a letisztult Louis Vuitton is elbújhat az elképesztően sok Swarovski kristállyal kirakott üzlet mellett, nemcsak a csillár, de az emeletre vezető lépcső is csillogó kristályokkal van kirakva, ami elsőre jó ötletnek tűnt, viszont a vakító fény miatt a talpig Cavalliban csetlő botló modellek kivétel nélkül mind meginogtak a lépcsőn. Az újságírók és kíváncsi fotósok okozta káosz egy perc alatt felborította a jól kigondolt forgatókönyvet, bár a végtelenül türelmes szervezők próbálták a kezükben tartani az irányítást.


Dolgoztak a fotósok

A világhírű divattervező egy rövid nyitóbeszéd után - amiben elmondta, hogy ez a régió első boltja, és mennyire elégedett a magyarok vendégszeretetével - felvonult a második emeletre és megkezdődtek az interjúk, legalábbis a televíziók számára. Nekünk maradt a várakozás és a reménykedés, hogy az olasz divatdiktátor ránk is szán néhány kérdésnyi időt, de, hogy addig is hasznosan üssük el az időt, körbenéztünk a boltban. A ruhák egytől egyig az aktuális kollekció darabjai voltak és az Andrássy út többi designer boltjával ellentétben, itt nemcsak egy-két ruha volt mutatóban, kabátok, blúzok, estélyik, táskák és cipők egyaránt szerepeltek a kínálatban. Az alsó szinten női ruhákat, a felsőn a férfi kollekciót és egy VIP szobát találnak a vevők. Az árról pedig csak annyit, hogy egy gyapjúkabát több, mint 600.000 forintba kerül, egy estélyi szandál kicsivel több, mint 300.000 forintot kóstál, és egy valódi hiúz bundából készült kis táska ára is megközelíti a 700.000 forintot.


Cavalli és sok szőr

A bundák látványa valószínűleg csak minket lombozott le, ugyanis szőrme és bőr alapanyagok gyakori használatáról híres Cavalli tiszteletére szervezett megnyitón nagyjából minden negyedik nőn bunda volt, amelynek az aránya az esti díszvacsorára csak nőtt, amire - kiengesztelésül - meghívást kaptunk mi is, ugyanis a tervező csak az előre egyeztet televíziós társaságok számára adott interjút. Borsafotós és Borsastylist este, a szakadó hóesésben nekiindult Roberto Cavalli nevével fémjelzett nap második felvonásának, a Gerbaud-ban rendezett díszvacsorának.A felhozatal nagyjából a szokásos volt, bár a hazai megítélés szerint celebnek számító színésznők közül csak Dobó Katát láttuk megérkezni, és a híres modelljeink közül is csak néhány playmate és Debreczeni Zita jött el, bár a szervezők várták a híres Dukai-Zimány duót is, ottlétünkig nem érkeztek meg. Helyettük viszont ott volt a Szabót Patrícia a Cosmopolitan dzsungelben ragadt főszerkesztője, akinek a ruhája láttán azon kezdtünk el drukkolni, hogy nehogy levest is felszolgáljanak a vacsorán. Aztán kevéssel háromnegyed nyolc után megérkezett az est díszvendége Roberto Cavalli, barátjával, Andy Vajnával az oldalán, és stílusosan cigányzenére bevonultak, a gyöngyökkel és kristályokkal díszített terembe, ahol az ültetett vacsorát tartották, az újságírókat pedig tisztelettel kikísérték az ajtón.

Mi kimentünk a még akkor is szakadó hóesésbe, és óriási döbbenttel tapasztaltuk, hogy járókelők tucatjai tapadnak rá az étterem ablakára és kíváncsian nézik a benti eseményeket… Mi pedig arra leszünk kíváncsiak, hogy a vadonatúj boltban kapható, kétség kívül gyönyörű ruhák, csak egy napra jöttek hozzánk látogatóba, vagy tényleg kezdetét veszi az igazi luxus az Andrássy úton.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés