free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Depp az Őrült Kalapos

Borsa         Címkék: burton, depp, film, kalapos, kép 0 hozzászólás

Nyilvánosságra került egy kép, ami állítólag Johnny Deppet ábrázolja a készülő, Tim Burton-féle, Alice Csodaországban című filmben. De az is lehet, hogy nem.

Azt már korábban megírtuk, hogy Tim Burton filmet készít Lewis Carroll, Alice Csodaországban című kultmeséjéből. Szintúgy írtunk már arról is, hogy a rendező a szinte minden filmjében szereplő Johnny Deppet, ebből az alkotásból sem hagyta ki, ami mondjuk nem is baj. A napokban pedig nyilvánosságra került egy kép, amely éppen Johnny Deppet ábrázolja, az Őrült Kalapos szerepében. A bohém, viktoriánus ruhákat, kusza frizurát és kísérteties sminket viselő karaktert mintha csak a színész által korábbi Burton-filmekben megformált három figurából: Ollókezű Edwardból, Willy Wonkából és Sweeney Todd-ból gyúrták volna össze.

www.theinsider.com

A kevésbé fotónak, inkább festménynek tűnő képet a Johnny-Depp.org című weboldalon tették közzé, mint az első képet a készülő filmből. Egyelőre azonban nem tudni, hogy a kép hivatalos forrásból származik-e és Depp valóban így néz majd ki a filmben, netán csupán egy művészien kivitelezett átverésről van szó. Szerintetek?


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés