free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk aranyban

-PészM-         Címkék: arany, ilyenekvagyunk, nem, utcán, vörös 9 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Szívre a kezünket: esküszünk, most nem a vörös háré miatt került be kiszemeltünk, bár… ha már itt tartunk, azért az öltözék színvilágához nem keveset tesz hozzá ez a dús, fakóvörös meselobonc. Na, lényegre – a kabát. Szerettük, mert klassz, passzentos, tehát nem áll el, nem repedez deréktájon, vállban tökéletes, hosszra kiváló, és a színe: ez a múltba révedő, mélyebb, tompa óarany is egészen szépen összeér a farmer sötétjével. Csizma-sál rendben, soha rosszabb ruházatot a késő őszi, ádáz shoppingoláshoz.A naci nem rossz, tán valamivel szűkebb a kelleténél, de alapvetően csinos darab. Színben végül is jól harmonizál a kabáttal, ami halvány fényes-arany, és átmeneti holminak tűnik, novemberben már biztosan megharapja az embert a hideg az ilyesféle göncben. Amiért szájat húzunk: hogy picit sok ez a díszelgésből, kicsit kihívónak érezzük, tán a szőkeség és a táska világosa miatt is – mintha valami fék és szerénység hiányozna, pláne, hogy az állatmintás lábbelitől egy kis közönségesség is rányomja a pecsétjét a toalettre.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés