free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 kényelmes platform cipő

Borsa         Címkék: ajánló, cipő, kényelmes, lista, platform 2 hozzászólás

A platform cipőktől sokan félnek, mert kényelmetlennek tartják őket. Alábbi listánkban kizárólag kényelmes, magas talpú csukákat találhattok. Kipróbáltuk.

A platformcipőről mindenkinek a kilencvenes évek holdjárói jutnak az eszébe, pedig hol vannak már a mostani megemelt talpú lábbelik a techno rajongók egykori kötelező darabjaitól. Ezek a cipők nemcsak kényelmesek, de vállalhatóak is, ellentétben a telitalpú borzalmakkal. Listába szedtük a szezon öt legszebb és mindemellett kényelmes platform cipőjét.

Hegyes orrú lakk – Buffalo

A platform cipők között ritkaságnak számítanak a hegyes orrú fazonok, ugyanis kevés cégnek sikerül tökéletesen kombinálnia a hosszúkás orrot a magasított talppal. A Buffalonak sikerült. Amin nem csodálkozhatunk, mert a holdjárók hőskorában ez a márka volt a birodalmi lépegetők Rolls Royce-a. A lekerekített talprész nemcsak jól mutat, de a járást is megkönnyíti, ezért még akkor sem lesz kényelmetlen, ha egész nap ebben kell lennünk. Az egyetlen hibája, hogy felhasznált színek kavalkádja igencsak lecsökkenti azoknak a daraboknak a számát, amelyekkel gond nélkül hordhatjuk.

Fekete vérlázító – Gianmarco Lorenzi - Bizanc Boutique

Nem vagyunk egyformák, ugyanis Borsafőszerkesztő szerint ez a cipő csak a "szellemi szabadfoglalkozású", csajoknak hordható, míg eközben Borsastylist óriási vehemenciával próbálta meg meggyőzni főszerkesztőjét, hogy ő bizony felvenné, még akkor is, ha a valószerűtlenül magas sarkak elsőre inkább ijesztőnek tűnnek, mint csinosnak. Felpróbáltuk és bejött, a magaslati levegőt ugyan meg kell szoknunk, de a ránézésre kényelmetlen cipő tényleg hordható, főleg ha a viselője rendelkezik egy jó adag bátorsággal.

Fekete Betty Poop fazon – Giuseppe Zanotti - Bizanc Boutique

Ha valakinek ismerős az extra méretű dekoltázsáról és hihetetlenül vékony derekáról ismert Betty Poop, annak ez a cipő sem lesz újdonság. A tervezők időről időre a kedvenc rajfilmhősükből merítenek ihletet, ezért találkozhattunk már a boltok polcain Roger nyúl nejének a ruhájával és Pocahontas etno szereléseivel. Mivel idén a platformcipők számítanak kötelező darabnak, a Betty Poopos irányvonal sem maradhatott ki. A fazonját tekintve leginkább a Zara cipőhöz hasonlít, de a különleges sarokmegoldás és az anyaga miatt már inkább csak elegáns szettek mellé ajánljuk.

Hússzínű fűzős – Patrizia Pepe

A bokacsizmák csak igazán formás lábon mutatnak jól, viszont most a csapból is ez folyik, ezért ha valaki nem akar lemondani róluk, akkor átmenti megoldáson kell gondolkodnia. Ez a cipő a bokacsizma és a hagyományos cipőfazon között helyezkedik el, ezért akinek kétségei vannak afelől, hogy jól állnak-e neki a bokacsizmák, az inkább ne kockáztasson, hanem vegye meg ezt a darabot. A magasított talp és a fűzős felsőrész nagyban megkönnyítik a viselését, és ha már megszerettük, akkor élére vasalt nadrággal, szoknyával, sőt farmerrel is nyugodtan hordhatjuk.

Szürke velúr – Zara

Semmi extra, semmi flanc pont ezt várjuk tőle, és nem is kell csalódnunk benne, bármivel felvehetjük és bármikor. A belső magasított talpmegoldás nemcsak a bokát vékonyítja, de a rüsztöt is megemeli. Ennek a cipőnek pont az a titka, hogy teljesen egyszerű, nincsenek rajta felesleges díszítések és applikációk, divatosan fogalmazva letisztult és minimál. Akinek vékony a bokája, az kötött lábszárvédővel és csőnadrággal is felveheti. Nézegess szép platformokat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés