free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: téli hosszúnadrág

Borsa         Címkék: bolt, cucckereső, divat, nadrág, ruha 0 hozzászólás

Sorozatunkban egy-egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten téli hosszúnadrágot kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A mai részben azoknak mutatunk néhány alternatívát, akik a téli hónapokban nem csak és kizárólag a hosszú szárú csizmába betűrt szűk - vagy rosszabb esetben nem is annyira szűk - nadrágot tudják elképzelni magukon, hanem úgymond "hagyományos" módon szeretnének hosszúnadrágot viselni, csak éppen téli cipőkkel.

A most bemutatandó darabok megválasztásakor figyelembe vettük, hogy egyrészt kellően vastag anyagúak legyenek, elkerülendő a felfázást, másrészt ne csupán bokacsizmával lehessen őket felvenni, hanem alájuk férjen akár egy szűk szárú, hosszú csizma is - azzal a kitétellel, hogy a csizma orra lehetőleg ne legyen túlságosan tompa-, nem utolsó sorban pedig mindez ne menjen a nőies megjelenés rovására. Mielőtt pedig belekezdenénk a mai jelöltek bemutatásába, felhívnánk újból a figyelmeteket, hogy kívánságműsor van, tehát várjuk a kommentjeiteket, hogy milyen holmikat látnátok szívesen a Cucckeresőben. Ne fogjátok vissza magatokat!Kezdjük az aktuális szezon egyik alapdarabjával, a bő szárú, szürke szövetnadrággal. Ilyet gyakorlatilag minden ruhaüzlet, kötelező érvénnyel árusít az idén, tehát bárhol meg fogjátok találni. Mi kétféle verziót mutatunk belőle. A Mangóból való, csípő fazonú gatyát elsősorban a vékony, illetve normál testalkattal rendelkező csajoknak ajánljuk. Hozzátéve, hogy az élére vasalt szárak egyrészt elegánsak, másrészt optikailag sokat tompítanak a bő fazonon, így megóvnak attól, hogy kétszer akkorának látsszunk bennük, mint amilyenek valójában vagyunk.

A Tatuum a képen látható nadrággal viszont inkább a teltebb lányokat célozta be, legalábbis erre enged következtetni a csípő-fenék-comb vonal nagyvonalú szabása. Oké, a szürke szövetnadrág mint olyan, valóban nem éppen egy felkavaróan eredeti ruhadarab, viszont mégiscsak érdemes lehet beemelni a ruhatáratokba, ugyanis megvannak a maga előnyei. Egyrészt ugye, ha megfelelő minőségű és vastagságú szövetből készült, akkor véd a hidegtől, ez pedig vastag harisnyával tovább fokozható. Másrészt passzol hozzá a bokacsizma, de a hosszú szárú is aláfér. Harmadrészt klasszul variálható különféle felsőrészekkel, mind stílusban, hiszen például remekül megy hozzá a blúz, de akár a vastag, kötött pulóver is, mind pedig színben, idén főleg lilával, feketével vagy pirossal.
Árak: Mango: 13 995 forint; Tatuum: 16 190 forintAkiknek az előbbi szövetnadrág ugyan tetszene, a szürke színnel kapcsolatban viszont ellenérzéseik vannak, azoknak a Promodba érdemes elmenni, ott ugyanis kapható ez a fajta nadrág, enyhén vöröses beütésű, meleg világosbarnában. Ez a modell egyébiránt a fentebb említett Mango nadrághoz hasonló fazonnal és előnyökkel rendelkezik. A másik itteni választottunk szintén a barna szín különböző árnyalataiban pompázik, vagyis kockázik. Nos, a kockás minta jelenleg kétségkívül trendi, ugyanakkor fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy bizony erősít. Éppen ezért ezt a nadrágot csak vékony és normál alkatú nőtársaknak ajánlanánk, akiknél még belefér ha a gatya kicsit szélesebbnek mutatja azt, ami adatott.
Árak: vöröses barna: 9990 forint; kockás: 11 990 forintAkik ódzkodnak a nagyon bő szárú nadrágoktól, azonban a cicanadrág helyett mégiscsak szeretnének valami mást, azoknak a most következő két, Zarában kapható darabot javasoljuk. Az első egy egyszerű, egyenes szárú, fekete nadrág, melynek erőssége az anyaga, ami nem a meglehetősen bölcsészlányos bordázott kord, hanem igényes, sűrű szövésű, kellemes tapintású kordbársony. Ezzel a nadrággal túl nagyot villantani tényleg nem lehet, viszont melléfogni sem. A másik jelöltünk ugyaninnen ez a sötétkék, finoman fényes anyagból készült gatya. Csípő fazonú, a térd vonaláig passzentosan áll, onnan lefelé enyhe trapéz fazonban szélesedik, aminek a vasalt él csinos formát ad. Ez a modell amolyan átmenet a farmer és az elegáns irodistanadrág között, tehát az, hogy melyik stílus felé billen ki az öltözékünk részeként, attól függ, hogy milyen felsőrészekkel kombináljuk.
Árak: sötétkék: 7990 forint; kordbársony: 5990 forint

Mindent egybevetve a magunk részéről messzemenőkig elégedetlenek vagyunk az üzletek idei, őszi-téli nadrág-felhozatalával. Elsősorban azért, mert nem tartjuk logikusnak, hogy a legtöbb boltban, még ha árulnak is színes - de legalábbis nem fekete, szürke vagy sötétkék - nadrágokat, azok egytől egyig cicafazonúak, esetleg olyan vékony anyagból készültek, mintha csak a nyári kollekcióból szöktették volna őket.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés