free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fülbe-dugó

Borsa         Címkék: dizájn, dugó, ékszer, fülbevaló, praktikus 0 hozzászólás

Tengerentúli tervezők keresztezték a füldugót a fülbevalóval. Az így létrejött ékszer nem csupán dizájnos, de szükség esetén az ártalmas zajoktól is megvéd.

Ha ti sem gondoltatok még a füldugóra úgy, mint ékszerre, akkor biztosak lehettek benne, hogy ezzel nem vagytok egyedül. Egy amerikai dizájner-páros, Laura és James Victore azonban éppen ebből a sok esetben valóban hasznos kis alkalmatosságból kreált ékszert. A Ladybuds fülbevalókon sikkesen fityegő füldugók ráadásul nem csupán díszítésként funkcionálnak. Az ékszer ugyanis úgy van kialakítva, hogy szükség esetén a fülbevaló viselője bármikor, egy egyszerű mozdulattal füllyukába helyezhesse a füldugókat, mint a kádba a láncos dugót.

http://supermarkethq.com

A fülbevalók arany és ezüst változatban is készülnek, és a kiváló minőségű szilikon füldugók mellett Swarovski kristályok is díszítik őket. Egy pár 30 dollárba kerül. Ha úgy érzitek, hogy nem bírjátok ki egy ilyen ékszer birtoklása nélkül, akkor viszont Amerikában vagy Hollandiában élő ismerősötök segítségét kell kérnetek, ugyanis csak ebbe a két országba szállítják ki a terméket.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés