free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk egy megnyitón

Borsa         Címkék: előnytelen, ilyenekvagyunk, ízlés, kabát, ruha 6 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGEN
NEM
A kikukucskáló élénklila ing eleinte furcsa kontrasztban van a fekete-fehér, hosszú kabáttal, jobban szemügyre véve mégis elegáns, kicsit bizarr pár, de egészen szemrevaló. A derékban elszorított-megkötött téli kabát mindenesetre elég kellemes darab, a test vonalát szépen kihangsúlyozó, csinos holmi, csak úgy vibrál tőle a külcsín. A táska szintén impozáns példány, ez a kopott velúr nem rossz, bár az aranycsatokat teljesen feleslegesnek érezzük a fodrok mellé, és az összképen szerintünk rontanak is csöppet. De fogadásra, bemutatóra, avatóra soha rosszabb kreatúrát.Nem, itt már a jóindulat is kevés, veszett fejsze nyele bármiféle udvarias kritika. A kabát (ha a túlsúlytól el is tekintünk) valami Zs kategóriás Mikulás-jelmezt idéz, az ócska sárga színt ezzel a rózsaszín kamuprémmel feldobni pedig valami hatalmas tervezői tréfa lehet csak, beugratni a kedves vásárlót, esetleg tesztelni a honi ízléstelenséget. A pocielszorítós öv már nem oszt, nem szoroz semerre, a táskára pedig nem tudunk, nem is akarunk jelzőt találni. (Viszont: erős a gyanú, hogy ebből az összegből az egész Borsa-szerkesztőséget fel lehetne öltöztetni.)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés