free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kiedis sorozatsztár lesz

Borsa         Címkék: apa, díler, filmsorozat, kiedis, rocksztár 0 hozzászólás

Filmsorozat készül a Red Hot Chili Peppers frontemberének gyerekkoráról. Nem kell édibédi családi szappanoperára számítani, mivel a zenész apja drogdíler volt.

A Red Hot Chili Peppers frontembere, Anthony Kiedis gyermekkoráról készít filmsorozatot az HBO. A sorozat címe várhatóan Scar Tissue lesz, ugyanúgy, mint a zenész 2004-ben megjelent önéletrajzi könyvének.

A sorozathoz egyelőre forgatókönyvírót keresnek, ami viszont már biztos, hogy a hetvenes évek Los Angelesében játszódó történet a gyermek Anthony és apja John kapcsolatát helyezi majd a középpontba. Ez az apa-fia viszony pedig már csak azért sem volt szokványos, mert a Spider néven ismert papa foglalkozását tekintve drogdíler volt, és olyan zenekarok tagjainak szállított anyagot, mint a Led Zeppelin vagy a The Who.

www.guardian.co.uk

A rocksztár tevékenyen részt vesz a sorozattal kapcsolatos munkálatokban, sőt, még az apját is bevonta, hogy kettejük közös emlékfoszlánykészletéből minél hitelesebben tudják összerakni a velük megesett meredek sztorikat. Valószínű az is, hogy maga Kiedis lesz a sorozat narrátora.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés