free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legvagányabb glamrock kiegészítő

Borsa         Címkék: bizarr, glamrock, halálfej, kiegészítő, lista 1 hozzászólás

A glamrock stílus a kemény, rockos és a csillogó galmour stílus kombinációja. Nem mindenkinek áll jól, de lehet próbálkozni. Alábbi lista ebben segít. Kiegészítők.

A glamrock stílus, sőt maga a szó is egy meglehetősen bizarr kombináció, hiszen a rockerektől viszonylak távol állnak a csillogó kiegészítők és platform csizmák, a csajos darabokra pedig nem igazán jellemzőek a halálfejek. A glamrock kicsit olyan, mintha a mesebeli Farkas elvette volna feleségül Piroskát, ráadásul a házasság jól működik. Lista a szezon legjobb glamrock kiegészítőjéből.
   
Bokacsizma – Barabara Bui

Ez a csizma a motoros csizma – ami eredetileg lapos sarkú – magas sarkú platform változata, ami egyáltalán nem jó motorozáshoz, viszont tökéletesen működik vastag harisnyával és miniszoknyával, esetleg szűkszárú csőfarmerrel és bőszabású kötött pulcsival. Elegánsabb szettekhez viszont a vastag cipzár miatt nem ajánljuk.
Öv – Furla

Az eredeti szegecselt övek végtelenül csúnyák és hordhatatlanok is, mert a kiálló fémdarabok tönkreteszik a táskánkat és pulóverünket. Ez a darab viszont csak "éppenhogy" emlékeztet minket a rockerek szegecses borzalmára, egyrészt csak négy lekerekített fém applikáció van rajta, másrészt lakkból készült, ami helyből elegáns hatást kelt. Viszont lakk ide vagy oda, farmeren kívül mással nem igazán működik.


Haláfejes póló – Next

Ez a halálfejes póló nemcsak farmerdzsekivel, hanem zakóval is jól mutat, sőt nem túl elegáns esti rendezvényre szaténselyemből készült zakóval vagy női szmoking felsővel is jól néz ki, persze csak akkor, ha van elég vér a pucánkban.


Medál – Thomas Sabo

Ha tökéletes glamrock kiegészítőt keressük, akkor nálunk ez a darab viszi el a pálmát, amit mi is bizonyíthatna jobban, minthogy Borsafőszerkesztő első látásra beleszeretett az ékszerbe. Bár a rockerek is hordanak egy-egy mutatós darabot, mégsem próbálkoznak be kristályokkal kirakott szívvel, nekik marad a kristály nélküli hagyományos motívum, ami eredetileg a függetlenséget jelképezi és az elmaradhatatlan metálvilla. Elegánsabb ruhához is nyugodtan felvehetjük, és az sem mutat rosszul, ha az ezüstláncot lecseréljük vékony selyemszalagra.

Karkötő – Thomas Sabo

Ezen a karkötőn aztán minden ott lóg, ami a rockhoz kell: halálfej, tornacipő és egy motor. Igazán bevállalósok még necckesztyűvel is kombinálhatják, de vigyázni kell, nehogy a glamrock helyett egy egészen másik stílust találjanak el, amire a csillogás helyett egy egészen más dolog a jellemző. Ha medálokat egyszerűen csak lekapcsoljuk, akkor a karkötő gond nélkül hordható önmagában is.
Nézd meg jobban a kiegészítőket.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés