free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk állatmintásban

-PészM-         Címkék: állatmintás, hiba, ilyenekvagyunk, ízlés, ruha 9 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.


IGEN
NEM


Nem csináltunk eddig sem titkot ebből, de a mindenféle állatbőröknek és -mintáknak nincsen nagy kultusza nálunk, és a szimpátiaindex akkor sem kúszik fel, ha neves tervezők újabban megint nagy bátran operálnak az ilyesféle darabokkal. Ettől még ebben a szerelésben látunk fantáziát, mert egészen könnyű, finom és ötletes, a közönségességnek pedig még az alsó határát sem súrolja. A bőrdzsekitől meg a bakancstól merész és határozott, a sáltól és a mintás rokolyától pedig nőies a cucc. Nem rossz, sőt.Nem pfújolunk a túlsúlyra, és a dohányellenes álszent pátoszt is mellőznénk. Nem ezért éri szó a ház elejét (vagy ha ezért is, abban nekünk nem tisztünk ítélkezni meg észt osztani). Hanem ez a kabát… A bundás-bársonyos, galléros megoldás adott esetben valami szolidabb mintázattal jól is mutathatna, de ez a leopárd- (vagy milyen) imitáció kiveri a biztosítékot. Feltűnő, agresszív, vacak darab, és bár idősebbek bundában imádni tudják, fájó, hogy fiatalokra is gond nélkül felkéredzkedik az állatjelmez.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés