free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kurkova elveszett köldöke

Borsa         Címkék: köldök, köldöksérv, kurkova, modell, műtét 2 hozzászólás

Pár hete kiderült, hogy Karolina Kurkovának nincs köldöke. Bár erősen úgy tűnt, hogy a modell egy újfajta plasztikai hóbortot honosít meg, mégsem erről van szó.

A pár héttel ezelőtt Miamiban lezajlott Victoria’s Secret divatbemutató nem elsősorban az ott bemutatott fehérneműk és fürdőruhák miatt vált emlékezetessé. Ezen az eseményen figyelt fel ugyanis a világ bulvársajtója arra az egetrengető tényre, hogy Karolina Kurkova szupermodellnek gyakorlatilag nincsen köldöke. Sokan - minket is beleértve - joggal gyanakodtunk arra, hogy egy újfajta, idióta plasztikai hóbort megszületésének vagyunk tanúi.

A NY Daily News újságíróit nem hagyta nyugodni a kérdés, ezért utánajártak, hogy a cseh származású, eleven kirakati baba vajon a plasztikai sebészeten, netán valahol másutt veszíthette el a jobb sorsra érdemes köldököt. Ugyanis valahol muszáj volt, már ha feltételezzük, hogy a szőke, zöld szemű, 180 centi magas, és ehhez 34-es konfekciómérettel rendelkező csajt is anya szülte, és nem pedig annak köszönhetjük létezését, hogy a Barbie gyár futószalagja  átmenetileg egy inverz Victor Frankenstein uralma alá került.

www.huffingtonpost.com

Nos, a hiányzó köldök rejtélyének megoldásához a modell egyik hivatalos képviselője vitte közelebb az érdeklődő sajtómunkásokat, amikor is közölte, hogy Kurkovának egy gyerekkori betegsége miatt végzett műtétből maradt a köldöke helyén csupán egy sima mélyedés. Az újság ezen az információn elindulva egy orvost is megkérdezett, aki szerint ez a betegség köldöksérv volt. Persze ezek után még mindig kérdés maradt, hogy idáig hogy nem tűnt fel senkinek a köldök hiánya, holott Kurkovát számos fotón láthattuk már fedetlen hassal. A modell képviselője ezt azzal magyarázta, hogy a fotókon mindig kiretusálták ezt a furcsaságot. Ezzel pedig remélhetőleg zárul is az ügy és nem kell attól tartanunk, hogy a plasztikai sebészek szolgáltatásai között esetleg megjelenik a köldökeltüntető műtét…


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés