free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk óriási sálban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, ízlés, ruha, sál, utcán 3 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.


IGEN

NEM


Attól, hogy az ember betöltötte a negyvenet, nem törvényszerű, hogy elfonnyadjon, mint ahogy az sem, hogy ne lehetne szalonképesen, izgalmasan, csinosan ruházkodni. Tessék csak alanyunkra pillantani, és bár semmi kiugró vagy különös nem látszik a fotón, mi pont erre haraptunk rá, reklámozandó valamiféle megközelíthető, hétköznapi igényességet: kiváló fazonú, markáns csizma, hozzá a megfelelő kistáska, egyszerű, sötét farmernaci, egy könnyű kabát és egy nagyon szép esésű, buja sál könnyedén a nyak köré tekerve. Ennyi, egy centivel se több. Kalap emel.Valami miatt nem mutat jól ez a feltűrt farmernadrág ezzel a lila, kicsit gyűrt aljú magas sarkúval, olyan sutácska lesz tőle az alsó blokk, pont annak a határozottságnak van híján, amivel kacérkodni próbálna. A dekoltázson gyöngéd cseppeket formázó fehér garbó sem túl meggyőző, legörbül a száj, mit tagadjuk – pedig látni, érteni, hogy a kistáska színével kacsintana össze. A főkolompos szerintünk mégis a fazont és stílt nélkülöző kabátka, plusz a sál, ami egészen más irányba lendíti a szettet: ez a színjátszósság és magentázás kislányokon bűbáj, nagyobbakon bűn.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés