free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 zakó farmerhez

Borsa         Címkék: farmer, lista, öt, ruha, zakó 3 hozzászólás

Nagy baj, ha zakónknak sem a stílusát, sem pedig a fazonját nem sikerül eltalálni, ugyanis a kényszerzubbony és a zsák nem éppen előnyös. 5 zakó farmer mellé is.

Az alkatunkhoz és stílusunkhoz leginkább passzoló zakó megtalálása mindig is problémás kérdés volt, ugyanis ha rossz a fazon, akkor optikailag könnyen kaphatunk néhány hívatlan plusz kilót, és ha még a stílust sem sikerült eltalálni, akkor a zakó inkább lesz kényszerzubbony, mint előnyös felsőrész. Ezért Borsastylist összeszedett öt olyan zakót, amely még a "nehéz ügy" kategóriába tartozó testalkatokhoz is passzol, ráadásul tökéletesen megfelel farmerhez, pulcsi helyett.

Katonai – MEXX

Azok, akik irtóznak mindenféle szűkítő varrástól és feleslegesnek vélt flancolástól, azoknak ezt a zakót ajánljuk, ugyanis egészen vékony vonal választja el egy sportos farmerkabáttól. Bár tudjuk, hogy a farmerkabát tényleg kényelmes és minden szempontból praktikus, mégsem árt, ha van egy olyan felsőrész a tarsolyunkban, ami kicsit elegánsabb és zakónak is simán elmegy. Na, ez a darab pont ilyen. Ha zakó gyanánt hordjuk akkor, csak az alsó gombokat gomboljuk be, és vegyünk fel hozzá inget és színes sálat, ha éppen farmerkabátként funkcionál, akkor bármilyen sportosabb felsőrésszel is kombinálhatjuk.

Tűzött – Next

Ha valaki a hagyományos fazonokat szereti, akkor mindenképpen ehhez hasonló darabot válasszon, ugyanis a gallér kézi tűzéshez hasonlító varrása - mintha kézzel varrták volna - és az ujjon található gombok mind a klasszikus férfi zakókról átvett megoldások. A mellrésznél található behúzások optikailag nagyobbítják a mellett, így lapos lányok is nyugodtan próbálkozhatnak vele, és nemcsak farmerrel, hanem elegáns nadrággal, de egyszerű szabású ruhával is jól működik. Azt pedig külön szeretjük benne, hogy végre nem unalmas fekete cérnával tűzték.

Pöttyös bársony – New Yorker

Körte lányoknak különösen érdemes zakóval próbálkozni, ugyanis a válltömések optikailag kiszélesítik a vállrészt, a derékszűkítés pedig kiemeli a vékony derekat. Ez a fazon nemcsak a szabásvonala, hanem a mintája és az anyaga miatt is jó választás lehet, mivel a pöttyök és a bársony kicsit erősítik a felsőtestet, ezzel optikailag arányosabbá teszik a teljes alakot és elveszik a hangsúlyt a problémás részekről. Akinek pedig a pöttyök nem elég feltűnőek, az nyugodtan hordja harsány színű felsőrésszel, vagy ha tényleg merész, kipróbálhatja fehér alapon fekete tűpöttyös blúzzal.

Csíkos – Tally Weijl

A zakóvásárlás 160 centi alatt igencsak meg tudja keseríteni az ember életét, ezért mindig ünnepnapnak számít, ha találunk, egy-két olyan darabot, amit alacsonyabb olvasóink is felvehetnek. A képen látható pont ilyen. A rejtett gombolás nem nyomja össze a felsőtestet, és az egyébként csípő feletti szabásvonal alacsony csajokon pont csípőig fog érni. Ha ez még nem lenne elég, akkor külön jó hír, hogy a kicsit v-alakú nyakkivágás optikailag megnyújtja a felsőtestet, és elmarad a szokásos kényszerzubbony érzés.

Derékban szűkített – Tatuum

Még egy zakó, amit 160 centi alattiaknak terveztek, ráadásul itt nem csak a magasság, de a mellméret is játszik. Az előző zakó ugyanis nagymellű csajoknak tabu, hozzájuk inkább ez a fazon passzol. A derékszűkítés miatt olyanoknak is jól fog állni, akiknek a melle megkívánja az L-es méretet, viszont a derekukra bőven elég lenne két számmal kisebb is. Annak pedig külön örültünk, hogy végre találtunk egy olyan zakót, amelynek az ujja hosszát nem kell kényszeresen felhajtanunk, egyszerűen csak felpatentoljuk, ha a karunk hossza azt kívánja. Nézegess szép zakókat!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés