free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: kötött mellény

Borsa         Címkék: ajánló, cucckereső, kötött, mellény, ruha 1 hozzászólás

Sorozatunkban mindig valamilyen konkrét darabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten kötött mellényeket kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk. Ezen a héten kötött mellények után kutattunk.

Borsastylist kisokosa mellényekhez

A mellények az elmúlt pár évben lettek újra divatosak, egészen addig csak a nagypapák vagy kisiskolások hordták, mostanra viszont rájöttek a nagyobb divatcégek is, hogy nemcsak praktikusak, de az egyébként kicsit unalmas garbóinkat és ingeinket is simán fel lehet dobni velük. Arra viszont mindenképpen figyelni kell, hogy milyen fazont választ, ugyanis egy rosszul kiválasztott mellény legalább annyira lelombozó lehet, mint egy nem megfelelő csizma.Kismellű lányok nagyjából bármilyen fazont választhatnak, attól függetlenül, hogy milyen a mintája és nyakkivágása. Körte lányoknak a túlságosan rövid vagy combközépig érő mellények vannak tiltólistán, a minta tekintetében minden számításba jöhet ami kiemeli a dekoltázsukat. Nagymellű és duci lányoknak kerülniük kell a túlságosan testre simuló darabokat, a nagymintás mellényeket. Nekik a maximum fenékközépig érő, nem túl mélyen kivágott teljesen egyszerű, letisztult fazonok passzolnak a legjobban.Kezdjük a basic kategóriával. A Zarában találtuk ezt a sima, alap mellényt. Bár kötött, ám viszonylag vékony, tehát kevésbé véd a hideg ellen, sokkal inkább az ingek illetve garbók diszkrét változatosabbá tételére alkalmas. Követi a test vonalát, de nem simul kellemetlenül rá - átlagos magasságú csajok esetében - a derekat megbízhatóan eltakarja. Pozitív értelemben vett semleges cucc, ami mindenképp praktikus darabja lehet az irodista-ruhatárnak, de sokoldalúan variálható mindenféle egyéb ruhadarabbal is, a nagyon alkalmiakat kivéve. A képen láthatón kívül a szezon több trendszínében is kapható.
Ára: 3590 forintAkiknek a mellény megválasztásánál elsődleges szempont, hogy az védjen a hideg ellen, azoknak a Promodban és a H&M-ben fellelt modelleket ajánlanánk. Melegen. Ezek a "nagyi kötötte" jellegű, vastag mellények érdemben melegítenek, cserébe ugyanakkor nem a legkecsesebb darabok. A slampos külsőt elkerülhetitek azonban, ha legalább egyenes- vagy kifejezetten szűk szárú nadrágot vesztek fel hozzájuk. A Promodból való modell - újra csak átlagos magasságot alapul véve - nagyjából csípőig, a H&M-es fenék alá ér le. Hordhatjátok őket kigombolva, hosszú nyaklánccal kombinálva is.
Árak: Promod: 11 990 forint, H&M: 7990 forintAkik a mozgalmasabb mintázatot és színeket részesítik előnyben, azoknak mutatjuk a következő három változatot: burlington kockás a New Yorkerből, illetve egy-egy retrós beütésű megoldás a Mangóból, illetve a Mexx-ből. Ezeket a mellényeket elsősorban vékony vagy átlagos alkatú, kisebb mellmérettel rendelkező csajoknak javasolnánk, abból az okból, hogy ezek a minták bizony kiemelnek és erősítenek. A Mangós mellény teltebb keblű nőtársaknak is belefér, ha nem gombolják be. Amennyiben ezek közül a mellények közül választotok, akkor lényeges, hogy ez a ruhadarab legyen a meghatározó, amihez az aznapi öltözéketek többi elemét igazítjátok. Válasszatok hozzájuk lehetőleg egyszínű ruhadarabokat és kiegészítőket, méghozzá olyanokat, amelyeknek színe megegyezik a mellényen található valamelyik színnel.
Árak: New Yorker: 4590 forint, Mexx: 12 990 forint, Mango: 6995 forint


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés