free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fenekelős szex

HT         Címkék: bdsm, fenekelés, mazochizmus, popsi, szex 1 hozzászólás

Egymás fenekének paskolgatása gyerekkorban jó móka, felnőttkorban már fetisizmus. A nemi élet ugyan magánügy, de azért óhatatlanul érdeklődünk iránta.

Az most nem olyan fontos, hogy a szeméremnek mi köze az ösztönökhöz, vagy a neveléshez vagy a szokásokhoz vagy az illemhez, de abban mindenki egyetért, hogy a fenekelős szexfilmek nem feltétlenül gyereknek valók. Az sem érdekes most, hogy a szemérem ellen elkövetett erőszak, az bűncselekmény az aktuális törvények szerint, és egy bíró megítélésében csak abban különbözhet például egy szatír egy liliomtiprótól, hogy az előbbi nem közösül az áldozatával. De mondjuk abban is színtisztán egyetértünk, hogy egy lenyúzott és véres marhakoponyának a nyelvével történő maszturbálást sem kell feltétlenül végignézni a jellemfejlődése érdekében egy gyerekkorúnak. Ennek ellenére például a fennálló cenzúrás törvények értelmében sem értem, hogy kik és milyen alapon tiltják a bdsm filmek nézését a kiskorúak számára, a Jancsó-féle vesszőfutásos Szegénylegényeket meg miért nem. Vagy Ludas Mátyás bosszúját.

www.filmtortenet.hu

Egyébként egyáltalán nem lényeges, hogy egy fenekelős mesefilm miért legális, egy fenekelős pornó meg miért nem, mert mindenki tudja, hogy a mai demokráciában a törvényeket olyan emberek hozzák, akik legalább egyszer az életükben biztosan megnéztek egy fenekelős pornófilmet, már csak azért is, hogy tudják, hogy miről szavaznak. Nekik üzenem, hogy nincs értelme eltiltani a serdülő gyerekeket a fenekelős pornótól, hormonális okok miatt sincs, meg a tiltott gyümölcs ízlékenyebbsége miatt sem, ugyanis a fiatalkorúak, talán azért, mert még élénken él bennük a testi fenyítés emléke, nem érdeklődnek a fenekelős szex iránt.Mindenki tudja, hogy a fenekelős szex a felnőttek hóbortja. Nem mindenki mazochista, aki szereti, ha szex közben elfenekelik, viszont az elfenekelésről többeknek jut eszébe a gyerekkori rosszcselekedetük és a büntetése, mint a szex. Persze, hogy az ülep ütlegelése serkenti a vérkeringést, ezáltal endorfint szabadít fel, és nemi beállítottság meg ízlés dolga, de nem minden felnőtt élvezi, hogyha szimpla szex közben megpaskolják a hátsóját.

www.eleganzo.com

Ennek ellenére mégis vannak, akik élvezik a fenyegetettség és a "rosszvoltál, kikapsz érzését", bírják a megalázottságot, és kedvelik, ha elnáspángolják őket. Az most nem fontos, hogy mennyire romantikus a mazochizmus, mert nagy szerencsénkre a nemi élet magánügy, ennek ellenére óhatatlanul érdeklődünk az embertársaink szexszokásai iránt, és a legtöbbünk simán meglepődik azon, ha egy ismerőséről kiderül, hogy a Spankopoly a kedvenc társasjátéka. A Spankopoly szabályai egyszerűek, hasonlítanak a Monopolyéra, csak itt a szerencsén nem a meggazdagodás, hanem az elfenekelés múlik.Alap, hogy egy elfenekelést kedvelő illetőnek virgácsot adni az ünnepek alkalmából megfelelő ajándék. Aki meg stabil kapcsolatban élő kezdő mazochista és szeretne megismerkedni a felnőttkori elfenekeltség élvezetével, annak ér gyakorlott domina segítségét igénybe vennie a barátnő vagy a feleség betanításához. Bár világválság idején nem feltétlenül a legtutibb befektetés, de például egy  olyan konzumellenes és jó kézügyességű pasinak, aki utálja, hogy vásárlási pompa közepette, ilyen-olyan áruházakban és bevásárlóközpontokban kell letudnia a kötelező szeretetünnepi ajándékvásárlást, ér összeütni az asszonynak egy szerény bdsm stúdiót karácsonyra, olyat, ami akár egy családi ház melléképületében is elfér, vagy egy kisebb üzlethelyiségben is, ami akár még továbbhasznosításra is bérbeadható, felszereléssel és kisegítő személyzettel vagy anélkül.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés