free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kiadatlan Beatles-dal

Borsa         Címkék: beatles, dal, kiadás, mccartney, ringo 0 hozzászólás

Nemsokára egy idáig ismeretlen Beatles-dal kerülhet nyilvánosságra. McCartney már nagyon szeretné kiadatni, de ahhoz még a többieknek is bele kell egyezni.

Sir Paul McCartney a BBC Radio 4 egyik műsorában nemrégiben megerősítette, hogy elképzelhető, hogy nyilvánosságra kerülhet egy ez idáig kiadatlan Beatles-dal. A Carnival of Light című, 14 perces, pszichedelikus-avantgárd jellegű számot még 1967-ben rögzítette a banda, az Abbey Road Stúdióban. Annak idején azért döntöttek úgy, hogy nem adatják ki a dalt, mert úgy vélték, hogy túlságosan merész. McCartney viszont ma már szívesen beleegyezne a kiadásba, ám ahhoz, hogy ez valóban megtörténhessen, John Lennon és George Harrison örököseinek valamint a még az élők sorában lévő Ringo Starr-nak is rá kell bólintania.

http://home.att.net

A dalt John Cage és  Karlheinz Stockhausen kísérleti zeneszerzők művei ihlették és mindösszesen egyszer játszották el. Amit még tudni lehet róla, hogy dob, zongora, torzított gitár és orgonaszó is hallható benne, valamint a zenekar tagjainak közbekiabálásai. "Nagyon szabad" - mondta Sir Paul, majd hozzátette: "Itt az idő, hogy megkapja a maga pillanatát." McCartney egyébként már a kilencvenes években szerette volna kiadatni a felvételt valamelyik Beatles Anthology albumon, akkor azonban a többi jogtulajdonos megvétózta az ötletet.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés