free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 ajándék, amire vágyunk

Borsa         Címkék: ajándék, karácsony, laptop, lista, öt 2 hozzászólás

Nem akarunk több vasalódeszkát ajándékba, sőt több pizsamára sincs szükségünk. Összeszedtük, hogy mire vágyunk, úgyhogy mindenki válogathat kedvére.

Szép ünnep a Karácsony, nincs is vele semmi bajunk, van szeretet, bejgli meg egy csomó használhatatlan ajándék, amelyektől még az ellenségünket is szeretnénk megkímélni. A Borsánál megelégeltük, hogy sokszor bontunk ki olyan csomagokat, amelyek tartalmára semmi szükségünk, úgyhogy most összeszedtünk öt olyan ajándékot, aminek biztosan örülnénk. Ezek után nem lehet kifogás, hogy nem szóltunk előre.  Ja, és itt jegyeznénk meg, leleményes Borsaolvasók használják a kommentezési lehetőséget, amelyben feltüntethetik "igényeiket", aztán küldjék el a cikket tartós kapcsolatuknak…

Nespresso

Reggel álmosan botorkálni a konyhában és bajlódni a kotyogós vagy a hagyományos kávéfőzőgéppel, aztán rendre szétszórni a konyhapulton a kávét, nem az az érzés, amire a hajnali ébresztő után vágyunk. A karácsonyi kívánságlistánkra pont a bosszúságok elkerülése végett került fel álmaink kávéfőzője, reggelente egy gomb megnyomásával zacc nélküli kávét főzni, fél perc alatt, na ez az, ami kell nekünk. Ezek után már csak plusz adalék, hogy a kávéfőző és a hozzá tartozó színes pasztillák is jól mutatnak a konyhánkban.

Könyvek, CD-k

Olvasni is szeretünk, meg a jó zenéket is bírja a fülünk, tudjuk mi, hogy most már legálisan is le lehet tölteni CD-ket a netről, és az internetes könyvtáraknak köszönhetően már online is olvashatunk Tolsztojt vagy bármit, de mi mégis szeretjük ha a kedvenc CD-ink a polcunkon is ott vannak borítóstul és nemcsak számítógépünk valamelyik mappájában. Lehet, hogy régimódiak vagyunk de az olvasáshoz szükségünk van a könyv illatára is, úgyhogy tessék nekünk CD-ket és könyveket venni, mi pedig cserébe nagyon fogunk örülni.

Laptop

Mi az almás cég legújabb notebookjára vágyunk, és nem azért, mert szeretnénk felvágni. Döntésünket a hordozható számítógép méretével tudjuk megindokolni, ugyanis az a helyzet, hogy ez a létező legvékonyabb laptop a piacon, nem vastagabb, mint a hüvelykujjunk és mindössze 1,3 kilogramm, valamint a 120 gigabájtos belső memóriával kapcsolatban sincs ellenvetésünk. Arról se feledkezzünk meg, hogy egy ilyen notebook mellé egy hozzá és persze a kabátunkhoz tökéletesen passzoló laptop-táska is dukál.

Lovaglócsizma

Nemcsak azért szeretnénk lovaglócsizmát, mert az idei szezon egyik kötelező darabja, hanem mert tényleg jó befektetés egy olyan darab, amit elegáns és sportos szettekhez is simán fel tudunk venni, és az sem elhanyagolható, hogy egyáltalán nem csúszik a talpa, ráadásul a jobb minőségű, szigorúan bőrből készült darabok jó néhány telet gond nélkül kibírnak. Azt sem bánnánk, ha bónusz ajándék gyanánt még egy műszőrme talpbélés is bekerülne a csomagba, a hűvösebb napokra.

Nyugodtság, egészség

Ez a kívánságunk egyetlen forintba sem kerül, és különösebben időt sem kell rá fordítani, egyszerűen csak azt szeretnénk, hogy mindenki hagyjon minket békén. Nem szeretnénk a dugóban üvöltözni, az index nélkül elénk bevágó sofőrrel, nem akarunk a szomszéd gyerek klumpakopogására ébredni, sőt ha megoldható lenne, akkor nem szeretnék mások után koszos zoknikat dobálni a szennyesbe, szóval a lehető legnagyobb nyugalomra vágyunk. Meg persze egészségre, ha ezt nem tudja senki megoldani helyettünk, akkor legalább kívánjon jó egészséget, mi meg majd nagyon igyekszünk nem megfázni.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés