free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csokoládé tevetejből

Borsa         Címkék: abudhabi, csoki, egészség, tevetej, újdonság 0 hozzászólás

Egy osztrák csokoládégyárban tevetejből készítenek csokoládét. A termék teljesen innovatív, ráadásul nagyságrendekkel egészségesebb, mint a tehéntej-csoki.

Idén téltől egy teljesen innovatív termék jelent meg az arab és az európai édesség-piacon, az Abu Dhabi emírség és egy osztrák csokoládégyár együttműködésének köszönhetően: az Al Nassma csokoládé ugyanis tevetejből készül.

Az egzotikus csoki alapját az osztrák Hochleitner csokoládégyárban készítik, a közvetlenül az Egyesült Arab Emírségekből importált tevetejpor felhasználásával, speciális recept alapján, majd visszaküldik azt Abu Dhabiba, hogy egy ottani üzemben fejeződhessen be a gyártás. Egyedülálló és vadi új termékről van szó, hiszen az Al Nassma előtt nem készítettek még tevetejből csokoládét. Annak ellenére nem, hogy a tevetej a tehéntejhez képest jóval egészségesebb alternatíva, hiszen zsírtartalma alacsony és főleg telítetlen zsírsavakból épül fel, emellett ötször annyi C vitamint tartalmaz és fehérjéinek szerkezete is olyan, hogy azt tejfehérje-érzékenyek is fogyaszthatják.

www.al-nasma.com

Az Al Nassmmából készül többféle - sima, illetve arab fűszerekkel, vagy épp makadámia dióval és naranccsal ízesített - táblás csokoládé, különféle pralinék, valamint stílszerűen tevét formázó csokoládéfigurák. Aki szeretné megkóstolni az édességet, a termék honlapjáról megrendelheti. Egy tábla körülbelül 1500 forintnak megfelelő összegbe kerül.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés