free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színes kabátban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, ízlés, kabát, színes, utcán 3 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ez a sapi ad a toalettnek valami furfangos, kémnős ízt – egyszerre lesz tőle a cucc komoly és olyan ismerős, kelet-közép-európai bohém. Mindenestre jól áll, nem lapítja le a loboncot, hagyja szépen lengedezni. A piros, övvel ellátott kabátka igazán karakteres, domináns holmi, nagyjából bárhol beszerezhető egy ilyen vagy hasonló portéka, ez a dupla gombsoros, csinosan lehajtható gallérzatú kiadás szerintünk jeles. A fekete-piros párosítással amúgy sem lehet nagyon mellélőni, és elég mutatós, ha jól kombinálja az ember.Szerettük ezt az élénk, vidám zöldet, és bár az életünket nem bíznánk rá a decemberi veszett mínuszokban, azért enyhébb napokon simán lehet ilyesmiben flangálni. A sál nagyon könnyű, klassz, nőies darab – eddig tökély. A virágmintás naci már kevésbé tetszetős a fenti színorgia alatt, és a csizmára se lenne egy rossz szavunk se (nagyon szép, elegáns példány), de a fentebbi díszelettől elüt, és az apró táska sem barátkozik a többiekkel. Szóval csak az együttállás, a harmónia hiánya fáj, külön-külön rendben vagyunk.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés