free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legütősebb medál hosszú nyakláncra

Borsa         Címkék: ajánló, lista, medál, nyaklánc, öt 1 hozzászólás

A visszafogottabb ékszerek is mutatósak, de a téli ékszerek között a nagymedálos, hosszú láncok állnak a dobogó legfelső fokán. Összeszedtük az öt legütősebbet.

Egy-egy unalmas inghez, garbóhoz vagy ruhához jól jöhetnek a hangsúlyosabb kiegészítők, ugyanis előfordulhat, hogy a vastag pulcsik és felsőrészek egyszerűen elnyelik a finomabb, visszafogottabb ékszereket. Ha pedig nem akarunk saját kezűleg méteres gyöngysorokat fűzögetni, akkor jobb az idei kínálatból választani, Borsastylist ehhez nyújt most segítséget, ugyanis összeszedte a szezon 5 legjobb nagymedálos nyakláncát.
   
Óriás medálos – Furla

Ez a nyaklánc leginkább kismellű lányokon mutat jól, ugyanis a hatalmas köralakú, áttetsző, műanyag kristályutánzatokkal kirakott medál kiemeli a dekoltázst, főleg akkor, ha a láncot rövidebbre vesszük. Ugyanis ha így, hosszan hagyjuk, akkor nem a mellet, hanem a hasat fogja optikailag nagyobbítani, ami nem szerencsés, ha valakinek van egy kis pocakja. Mivel a lánc önmagában is elég mutatós, egyszerűbb szettekhez minden gond nélkül fel lehet venni a hangsúlyos medál nélkül is.

Cseppmedál karikákon – MEXX

Elegáns kötött ruhák vagy garbók tökéletes kiegészítője lehet ez a nyaklánc, fekete vagy barna darabokhoz passzol leginkább. Egyetlen hibája, hogy a hosszú, vékony lánc állandóan összegabalyodik, ezért félő, hogy a harmadik felvétel után már tele lesz - az egyébként jó minőségű darab - apró csomókkal. Mivel a lánc vékony és visszafogott, nyugodtan kombinálhatjuk aranykarika vagy a kövek színével egyező kisebb, bedugós fülbevalóval.

Tündér medálos – Nomination

A tündéres lánc igazán jól csak minden díszítéstől mentes, egyszerű szabású kisestélyivel vagy vékony garbóval mutat, minden mással már túl giccses lenne a mellkasunkon repdeső tündér. Fülbevalónak válasszunk visszafogott, átdugós fazont. Vastagabb garbóhoz vagy inghez azért nem fog beválni, mert a kétrészes nyaklánc rövidebbik része miatt egyszerűen nem fogjuk tudni bekapcsolni.Rózsás – Tally Weijl

Ez a lánc egyaránt jól passzol barna és fekete felsőrészekhez, a gond csak az, hogy a rózsa színe igencsak szűkre szabja az emellett használható színek skáláját, az viszont jó hír, hogy ezt a láncot annak ellenére is bevállaljuk, hogy alapjába véve nem szeretjük a műanyag ékszereket. Erről ugyanis nem ordít a silány minőség. Elegáns és sportos szettekhez egyaránt használható, de estélyivel nem működik.


Afrikai – Tatuum

Ha valaki vastagabb, kötött pulóverhez keres kiegészítőt vagy egyszerűen csak szereti a hand-made imitációkat, akkor neki ez lesz az ideális megoldás. Ez a nyaklánc pontosan úgy néz ki, mintha afrikai asszonyok a két kezükkel gyártották volna le. Sportos zakókkal és hagyományos szabású ingekkel vagy ingruhával is tökéletes lesz az összhatás, viszont fodros csipkés csodákkal senki ne próbálkozzon. Még több kép az ütős medálokról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés