free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk nagyon lazán

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, ízlés, lazán, ruha, utcán 13 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A magas szárú kosaras-tornacipő nagy divat volt hajdanán (mennyire rég volt, uramisten!), de végre megint látni itt-ott, természetesen valamiféle újkori, "posztmodern" körítéssel. Szerintünk piszok jó. Ezzel az egészen szűk farmerrel pláne van benne valami igazán nagystílű és amerikaiasan kúl, de hogy a női vonal se enyésszen el egészen, arra ott a hatalmas, az egész felsőtestet körbeölelő gyönyörű sál és a könnyű, halványszürke kabát. A kistáska és a gyerekszemüveg(-utánzat) meg némi cinkos humort, ironikus önreflexiót is lop a toalettbe. Nagyon bírtuk.Bőven el bírjuk képzelni, hogy a honi átlagfizetésből még a gatyára se futná, és hogy az ennyire szemtelen, gátlástalan szétesettséget meg kell fizetni tisztességgel, sőt világos, hogy átgondolt, megkomponált ez a hányavetiség – épp a látszata kerül ennyibe. Azért mi szigorúbban mértük volna a csilliárdos olcsójános-imidzset. Az ilyesféle nadrágfazon fiúkon tényleg nagyon fickósan meg tökösen bír kinézni, ez itt viszont már csúfkodás, rosszul sikerült karikatúra, a félig kitűrt ing és a letaposott(nak ható) bokacsizma már megerőszakolása ennek a minden-mindegy, 21. századi középsőujj-emelős trendnek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés