free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jótékony Gucci

Borsa         Címkék: gucci, jótékonyság, kollekció, tetoválás, unicef 0 hozzászólás

A Gucci tetovált szívecskékkel díszített táskakollekciót dobott piacra a karácsonyi szezonra. Az ebből származó bevételek negyedét az UNICEF számlájára utalják.

Az alap, hogy a Karácsonyt megelőző időszak a jótékonykodás ideje. A Gucci ünnep előtti jótékonysági akciójának kedvezményezettje ebben az évben is - sorban immár negyedszer - a világ legnagyobb gyermekvédelmi szervezete, a UNCEF

A Tattooed Heart (Tetovált szív) kollekcióban elsősorban táskák, valamint cipők, kulcstartók, egyéb kiegészítők, sőt, még gyertya is található. Közös bennük a fehér alap és az, hogy mindegyiket szívecskés illetve egyéb klasszikus tetkó-motívumok díszítik. Különösebben nem szépek, viszont nyilvánvalóan dob az értékükön a nemes cél. "Ez egy olyan jel, amit büszkeséggel hordhatsz. Azt gondolom, hogy nagyon jól reprezentálja azt, amit teszünk. Ez nem csupán egy kivételes program, sokkal inkább elkötelezettség az iránt a hihetetlen munka iránt, amit a UNICEF megvalósít" - nyilatkozta a sajtónak Frida Giannini, a divatház kreatív igazgatója. Persze az ilyen jellegű kampányokat illendő celebek szerepeltetésével megerősíteni, erre a posztra pedig ezúttal Rihannát sikerült megnyernie a cégnek.  (A kampányvideó itt megtekinthető.)

www.gizmodiva.com

A Tattoed heart kollekció darabjai világszerte megvásárolhatók a Gucci üzleteiben, 2009 január 31-ig. Az ebből származó bevétel 25 százaléka kerül a UNICEF-hez, akik az afrikai árvákat és HIV-fertőzött gyermekeket támogatják belőle.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés