free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 táska férfiaknak

Borsa         Címkék: férfi, hátizsák, lista, öt, táska 7 hozzászólás

Nem kell a férfitáskákra vagyonokat költeni, de azért jobb, ha a hátizsák helyett más alternatív megoldásokat is ajánlunk a pasiknak. Lista 5 férfitáskáról.

Egy bizonyos kor felett a hátizsákokat illik lecserélni kevésbé közképiskolás táskákra, eddig komoly gondot jelentett a megfelelő férfitáska megtalálása, azonban az elmúlt években annyira megnőtt a kínálat, hogy gond nélkül találhatunk igényes darabokat, sőt némelyikre igencsak irigyek vagyunk. Az 5 legjobb pasitáska Karácsonyra, vagy csak úgy, a táskareform jegyében.

Fekete oldaltáska – Borbonese – Bizanc Boutique

Ez a darab átmeneti megoldás a sportos gyöngyvászon és az elegáns bőrtáska között, farmerdzsekivel és sportosabb zakóval is egyaránt jól mutat, de azért is praktikus, mert az A4-es dossziékat és iratokat is gond nélkül bele lehet pakolni. Kisebb notebookok esetében laptop táska gyanánt is simán használható, de arra figyelni kell, hogy a táskában nincsen külön erre a célra tervezett szivacsbélés, ezért teljesen biztonságban nincsenek a vagyonokat érő gépek.

Barna bowlingtáska – Galamb

A teljes mértékben tiltólistán lévő diplomata táskák huszonegyedik századi változata ez a darab, ami már csak a praktikusságában idézi a nyolcvanas években egyeduralkodó férfitáskát. Aki jobban szereti a vállán hordani a táskát, az rendelheti hosszabb füllel is, de azzal a megoldással sokkal kevésbé elegáns, mintha kézben van. Farmerhez és öltönyhöz is hordható, de egy színben hozzáillő ballonkabát és bőrkesztyű sem árt mellé.


Szürke vászontáska – G-star Raw – Heaven Store

Az övtáska kétségkívül végtelenül praktikus megoldás, de a nyári fesztiválszezonon kívül nem nagyon hordható, ráadásul a pasik pont annyira ragaszkodnak hozzá, mint a hátizsákjukhoz. Kompromisszumos megoldás gyanánt ajánljuk ezt a darabot, amit a hátsó pántoknak köszönhetően övre is gond nélkül fel lehet fűzni. Az pedig külön jó hír, hogy teljesen vízálló anyagból készült, így az sem merülhet fel kifogásként, hogy elázik benne a telefon meg a papírpénz.

Fekete bőr – MEXX

Ha olyan táskát kellene választanunk, amit mi is szívesen hordnánk, miután sajátjainkat már unjuk, akkor valószínűleg erre a darabra szavaznánk. Legalább annyira praktikus, mint a Tatuum multifunkciós táskája, a különbség csak annyi, hogy ezt a darabot leginkább elegáns szettekhez ajánljuk. Öltönyhöz a rövid, farmerhez a hozzá tartozó hosszú füllel illik hordani. A mérete elsőre csalóka lehet, de simán elfér benne 2 napi váltóruha is, persze öltöny és nagykabát nélkül.

Hosszú fülű barna – Tatuum

Ez az a darab, amibe minden gond nélkül belefér minden, pontosan azt a funkciót tölti be, mint az agyonhasznált hátizsákok, a laptopot és az esti edzésre szánt ruhákat is gond nélkül bele lehet pakolni. A sok apró rekeszbe pedig elfér a tusfürdő és a pénztárca is, ami a pasiknál szintén sarkallatos kérdés szokott lenni. Egyetlen hibája, hogy az anyaga miatt csak sportos szettekhez passzol, ezért ha csak egy táskában gondolkodunk, akkor jobb másikat keresni. Férfitáskák más szemszögből.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés