free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Felruházlak – pasiöltöztetés csajoknak

Borsa         Címkék: átalakítás, mellény, öltöny, pasiöltöztetés, ruha 2 hozzászólás

Ha a pasikat nem sikerül megtanítani hogyan cseréljék le a középiskolás ruhájukat férfiasabb darabokra, akkor ez a csajokra marad. A sorok között ajándékötletek is.

Mi minden erőnket összeszedve törekszünk arra, hogy tökéletes, az alkatunkhoz illő legyen a ruhatárunk, és mindemellett divatosak is legyünk. Vacsorázni indulunk, felvesszük a legújabb ruhánkat, tökéletesen áll rajtunk, minden kiegészítőnk passzol, aztán megjelenik életünk párja az agyonig kinyúlt pulóverében, kopott nadrágban és deszkás cipőben, mi pedig úgy döntünk, hogy inkább ma is rendeljünk valamit, jobb a békesség alapon. Fejünkbe vettük, hogy felöltöztetjük a pasikat, ha tetszik, ha nem, fiúból férfi lesz a végére, ideje felnőni úgyhogy átváltoztattunk. Az átalakítás rovat különkiadásában Bencét próbáltuk meg meggyőzni arról, hogy érdemes lesz lecserélni a ruhatárát.

A pasik nagy részét kamaszkoruk végéig az anyukájuk öltözteti, úgyhogy a ruhatárukban túlnyomó részt olyan darabok vannak, amelyek garantáltan elég melegek lesznek mínusz húszban is, ráadásul a koszt is jól tűrik, viszont társasági eseményekre teljesen alkalmatlanok. Leszámítva azt az egy sötétkék vagy fekete öltönyt, amit az érettségire kaptak, amikor még nem 190 csak 180 centisek voltak. Aztán jó esetben a drága mamák leveszik róluk a kezüket, ők meg öntudatukra ébrednek és elkezdik halomszámra vásárolni a szerintük laza, szerintünk slampos ruhákat, mi pedig úgy vagyunk velük, hogy így is úgy is szeretjük őket akkor meg minek piszkálni a ruhatárukat, legalábbis egy darabig. Eleinte azzal próbálkozunk, hogy elmegyünk velük vásárolni, hátha jobb belátásra térnek, megtanítjuk őket minden apró trükkre, annak reményében, hogy rákapnak a vásárlás ízére, de a harmadik vitával zárult shoppingolás után feladjuk, vagy megtanuljuk felöltöztetni a pasikat, hogy a következő vacsorán már büszkén feszíthessünk mellettük.


Így kell pasit öltöztetni

Az elsődleges szempont, hogy olyan ruhákat keressünk, amelyektől nem kapnak első látásra hidegrázást, ha utálják az öltönyt, ne erőltessük – legalábbis az első körben ne -, ha kiütést kapnak a rózsaszíntől, ne tukmáljuk rájuk, mert úgysem fogják felvenni, vagy ha mégis, akkor annak duzzogás a vége. Ami a legfontosabb, nem vehetünk meg mindent, ami tetszik nekünk, próbáljunk meg a pasink szemével vásárolni, és mindig legyünk tisztában a méretekkel.

Molyrágta érettségi öltöny helyett

Hiába szeretnék, hogy a pasink öltönyt hordjon, ha utálja, akkor tiszteletben kell tartani. Zakó helyett próbálkozzunk kötött vagy hagyományos szabású mellénnyel, viszont ezeket mindig érdemes nyakkendővel kombinálni, legalábbis akkor, ha a szett az öltönyt próbálja helyettesíteni. Mellény alatt nem a nagymama által kötött, mélyen kivágott, nyolcvanas éveket idéző darabokra gondolunk. A tökéletes mellénynek nincsen hatalmas kivágása, éppen csak a nyakkendő látszódik ki belőle. Első próbálkozásra a nyakkendő legyen visszafogott, ne a tulipán mintás, ciklámen színű darabokkal kezdjünk.

Zöld inges, mellényes szett

Ing, mellény, nadrág, nyakkendő, cipő – MEXX

Lila garbós, zakós szett

Nadrág – GAS
Garbó – MEXX
Cipő – Buffalo
Zakó – G-star – Heaven StoreA másik alternatív megoldás, ha az öltönynadrág és a nyakkendő elhagyásával próbálkozunk. Mostanában már minden nagyobb farmergyártó cégnél lehet elegánsabb szabásvonalú farmereket kapni, ezek tökéletesen megállják a helyüket zakóval is, ugyanis nem trapéz, hanem egyenes szárúak, és a legfontosabb, hogy sosem lógnak a fenéken. Az inget egyszerűen csak kombináljuk vékony, kötött garbóval vagy pulóverrel. Ha ezekkel már sikerült megbarátkoznia, akkor következő lépésként a haladóknak jöhetnek az öltönyök.

Élet a széldzseki és a hátizsák után

A vízhatlan széldzsekik és társaik nagyon jól beválnak túrázáshoz vagy a Szigetre, de bizonyos kor felett nem árt, ha legalább egy farmerdzseki is ott figyel a szekrényben. Próbáljunk olyan fazonokat választani, amelyek kiemelik a vállakat, erre a motorosdzsekik farmerből készült utánzataik a legmegfelelőbbek, amelyek ráadásul nemcsak pólóval, hanem inggel vagy elegánsabb felsőrészekkel is jól mutatnak.

Barna pólós, farmerdzsekis szett

Póló – Next
Ing, nadrág – Jackpot and Cottonfield
Táska – Furla
Cipő – Vagabond
Farmerdzseki – GASMiután sikerült letaszítani a trónról a széldzsekiket, a másik utálatos darabon, a hátizsákon a sor. Tudjuk mi, hogy kényelmes és praktikus, mi is szeretjük, túrázáshoz, de egy bizonyos kor után a hátizsákot illik lecserélni bőr vagy vászontáskára. Évekig az volt a kifogás, hogy nem lehet igazán szép férfitáskákat kapni, a táskák megcsúfolását jelentő diplomata-táskákon kívül, de manapság már ez az érv sem állja meg a helyét, ugyanis szinte minden nagyobb márka árusít táskákat férfiak számára is.

Kapucnis pulóver mindkettőnk örömére

Ha a pasinkra már sikerült rátukmálnunk inget és nyakkendőt, ráadásul a hátizsákjához sem ragaszkodik görcsösen, akkor igazán megérdemel egy olyan szettet, ami közel áll a szívéhez, és biztosak lehetünk benne, hogy hordani is fogja. A kinyúlt kedvenc pulcsiját cseréljük le jó minőségű kapucnis kardigánra, olyat keressünk, amin nincsenek provokatív feliratok és rajzfilmfigurák, ezeket nyugodtan vegyük meg az unokaöcsénknek Karácsonyra, de a pasiknak valami visszafogottabb darabot válasszunk.

Kapucnis pulóver szett

Nadrág – G-star – Heaven Store
Kapucnis pulóver, csíkos felsőrész – Jackpot and Cottonfield
Cipő – Converse – Office ShoesA trottyos, lógós farmert is jobb lesz lecserélni, hagyományos egyenes szárú fazonra. Amit a kiválasztásánál figyelembe kell venni, az az, hogy csak úgy, mint a női nadrágok a férfi farmerek is tágulnak egy méretet az idő múlásával. Magyarázzuk el a tudatlan pasiknak, hogy a nadrág csak az első pár mosásig lesz szűk, aztán pont kényelmes és passzos lesz a fenekükön. 

A helyszínt köszönjük a Bridgestone Shopnak.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés