free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Újít a H&M

Borsa         Címkék: divattervező, h&m, lakberendezés, ruha, újítás 0 hozzászólás

Újból vendégtervezővel dolgozik együtt a H&M. Ez azonban még nem elég a cégnek, jövőre ugyanis a lakberendezési piacra is betörnek majd.

A Karl Lagerfeld, Stella McCartney, a Viktor&Rolf, Madonna, Kylie Minogue, Roberto Cavalli, a Marimekko és a Comme des Garcons alkotta illusztris névsor a H&M vendégtervezői között, tovább bővül 2009-ben. A következő szerencsés Matthew Williamson brit divattervező.

"Matthew-nak nagyon jó szeme van ahhoz, hogy a mintákat újszerű módon kombinálja egymással. Amikor összerakja ezeket a dolgokat, azzal kortárs londoni megjelenést alkot" - magyarázta a H&M kreatív tanácsadója, Margareta van den Bosch. Az angol tervező egy tavaszi-nyári kollekciót készít majd a H&M számára, melyben női-, gyermek- és férfiruhák is lesznek. Utóbbi azért érdekes, mert ez lesz a tervező első férfiruha-kollekciója. Az együttműködés gyümölcse 2009 április 23-tól lesz megvásárolható a kiválasztott H&M üzletekben, Budapesten is.

www.nitrolicious.com

A Matthew Williams kollekciónál előbb, már februárban debütál azonban a svéd cég legújabb üzletága, a H&M Home, amellyel a lakberendezési piacra szándékoznak betörni, ahhoz hasonlóan, ahogy egy másik fast fashion divatcég, a Zara már megtette. Első körben főleg törülközők, terítők, függönyök és ágyneműk teszik majd ki a kínálatot. A stílus jellegzetes északi - vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy meglehetősen Ikeás. Az árfekvés pedig a cégtől már megszokott olcsó-elérhető szinten alakul majd. H&M Home boltokat egyelőre Svédországban, Norvégiában, Dániában, Finnországban, Németországban, Hollandiában és Ausztriában nyitnak majd. Megint mehetünk majd H&M cuccokért Bécsbe.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés