free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anyajegy és hajháló

Borsa         Címkék: crawford, fiú, fotó, presley, szupermodell 0 hozzászólás

Cindy Crawford kisfia örökölte anyukájától a nőies vonásokat és az anyajegyet is, sőt még a hajháló is jól áll neki. Ha így folytatja, pár év és a kifutón látjuk viszont.

Cindy Crawford  a kilencvenes évek modell-ikonja nemrégiben egy jótékonysági ételosztáson vett részt Los Angelesben, férje, Rande Gerber, valamint két gyermeke társaságában. Bár az eseményen készült képek alapján ez nem feltétlenül egyértelmű, azonban tény, hogy a nagyobbik gyerek, Presley nemét tekintve fiú.

A hosszú, világosszőke hajú, 9 éves kissrácot azonban meglehetősen lányos külsővel áldotta meg a genetika. Ráadásul nem csupán a finom arcvonásokat örökölte szupermodell anyukájától, de az ikonikus anyajegyet is, igaz, az övé a túloldalon és a szája szegletétől valamivel távolabb helyezkedik el. Azt sem tudjuk persze szó nélkül hagyni, hogy a kisfiú a fotó tanúsága szerint - remélhetőleg csak azért, mert az ételosztás után a fején felejtették - hajhálót visel, ami tetejében nem is áll neki rosszul.

www.dailymail.co.uk

Nos, ha tekintetbe vesszük azt a trendelőrejelzést, amely szerint az elkövetkezendő években az egyre nőiesebb, külső alapján már-már meghatározhatatlan nemű fiúk jönnek majd divatba, különös tekintettel a modellszakmára, akkor elképzelhető az is, hogy Presley lesz az, aki folytatja  a hagyományt, és édesanyja nyomdokaiba lép majd a kifutókon és az újságok címlapjain.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés