free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk buliban

Borsa         Címkék: bulizni, csizma, formálni, ízlés, nejlonharisnya 7 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A sálat meg a kicsit félrecsapott, szemrevaló bőrövet nagyon szerettük, egyik sem a párizsi divathét haute couture-je, de ez kit érdekel, nem divatbemutatózni, hanem bulizni járunk, és nem kell különlegesnek meg extrémnek lenni ahhoz, hogy jól nézzünk ki. Ennyit a bölcselkedésről. A parázna kis farmermini kellemesen világosítja az amúgy sötét tónusú szerelést, viszont szépen hagyja érvényesülni az övet, és a sállal is remekül harmonizál. A csizma-harisnya kettős oké, és könnyű kis ékszerezéssel még rá is segít alanyunk az összképre. Fejest az éjszakába, let’s go!Menjünk föntről. A kötött, szürke mellényke az alá kapott fekete hosszú ujjúval nem rossz, de legalábbis ebből az indításból még valami jobbféle kompozíció is születhetett volna. A szoknya nekünk nem az esetünk, bár rosszat nem tudnánk mondani róla, ízlés dolga. Hanem alább. A fekete nejlonharisnya és a drabális sportcipőféleség úgy vágja haza az egészet, ahogy van. Ez a tépőzáras, vastag talpú, ormótlan példány hatványozottan aláássa a följebb még csinoskásabbnak ígérkező ruházatot. Ne vétsünk ekkorát, ha nem muszáj. Léteznek pofás, elegáns és kényelmes lábbelik – meg harisnyák is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés