free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 elegáns csizma

Borsa         Címkék: csizma, elegáns, krokodilbőr, színházba, tűsarkú 0 hozzászólás

A hótaposók, a túrabakancsok melegek ugyan, de elegáns szettekkel nem működnek, a tűsarkúink viszont a telet nem bírják. Öt csizma elegáns ruhákhoz.

Ha olyan helyre megyünk, ahova illik kiöltözni, akkor tél ide vagy oda, nem ússzuk meg az elegáns cipőket, és ilyenkor a tűsarkúak inkább hűtenek, mint fűtenek, úgyhogy maradnak a csizmák az elegánsabbik fajtából. Borsastylist összeszedte az idei tél 5 legjobb elegáns csizmáját, amelyekben nyugodtan mehetünk színházba, vacsorázni és még a céges karácsonyi bulikon is megállják a helyüket.

Bokacsizma – Alberto Zago

Szűkebb szárú nadrágokhoz elég nehéz csizmát találni, főleg úgy, hogy manapság minden csizmát nadrágszáron kívüli hordásra terveznek. Ez a bokacsizma tökéletesen mutat még répa szárú nadrággal is, de akinek nem túl vastag a vádlija és a bokájával sincsenek gondok, nyugodtan felveheti ceruzaszoknyával és színes harisnyával is. Az orrán látható lakkbetét miatt pedig illik lakk borítéktáskával kombinálni.


Hosszú szárú platform – Barbara Bui – Heaven Store

Mivel a csizma szára jóval térd fölött végződik, ezért alacsony lányoknak jobb lesz vigyázni vele, ugyanis az eredetileg elegáns szett könnyen átmehet közönségesbe, mivel 160 centi alatt ez a darab combközépig fog érni. Legjobban egyszerű szabású, térd felett érő kisfeketével mutat, és az sem árthat a szettnek, ha színes vagy csipkeharisnyával vesszük fel. Amit különösen szeretünk benne, az az, hogy a tekintélyes méretű sarok ellenére is könnyen tudunk benne menni.

Barna tűsarkú – Borbonese – Bizanc Boutique

Ez a csizma kakukktojás a sorban, ugyanis anyagát tekintve inkább sportos, mint elegáns, a fazonja és a tűsarka miatt viszont jól mutat kosztümmel is. Amire figyelni kell, hogy a hangsúlyos fehér díszítővarrás igencsak megköti a kezünket a ruhaválasztás tekintetében, barna, fehér és meleg narancs árnyalatú cuccokkal is jól mutat, de feketével kár lenne próbálkozni.Lapossarkú lakk – Buffalo

Nehéz olyan lapos sarkú csizmát találni, ami nemcsak kényelmes, hanem elegáns is egyben. Ez a krokodilbőr hatású lakk csizma a hegyes orrának köszönhetően kosztümökkel és elegánsabb kötött ruhákkal is tökéletesen mutat, viszont színes harisnyával nem jó. Egyetlen hibája, hogy a talpa annyira vékony, hogy csak meleg talpbéléssel együtt hordható.Harisnyacsizma – Loriblu – Bizanc Boutique

A harisnyacsizmák sokáig voltak tiltólistán, ugyanis csak nagyon nehezen lehetett egy-két igényes darabot találni, egy részük a silány minőségük miatt már az első felvételkor elkezdett kinyúlni, a többi pedig leginkább go-go táncosnők kötelező kellékére hasonlított. Manapság már lehet szép és jó minőségű darabokat is találni, viszont ezeket is csak akkor érdemes megvenni, ha tökéletesen passzol a vádlinkra, mert ez a fazon nagyon rosszul mutat, ha lötyög a lábon. Szemléld meg jobban a csizmákat!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés