free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: karcsúsított blúz

Borsa         Címkék: árak, blúz, karcsúsított, kiegészítő, üzletek 1 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, amíg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal karcsúsított blúzt kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk. Ezen a héten úgy döntöttünk, hogy karcsúsított fazonú blúzokat fogunk keresni. Körutunk során konstatáltuk, hogy az üzletek aktuális kínálatában meglehetősen alulreprezentált ez a fazon, ellentétben a harang és kismamavonalú blúzokkal, amelyektől viszont még mindig - szerintünk már túl hosszú ideje - roskadoznak az állványok. Már csak azért sem adtuk azonban fel és végül csak sikerült találni néhány említésre érdemes - legalább a többihez képest - karcsúsítottnak számító modellt. Az elégedettség érzése azonban így is elmaradt.

A Promodban jelenleg akciósan vásárolható meg a képen látható, fényes anyagú blúz. Többféle színben is kapni, amelyek közül szerintünk  ez a zöldeskék a legvállalhatóbb. Elsősorban vékony alkatú, kisebb mellémerttel rendelkező csajoknak előnyös, ugyanis nem csupán a mell vonalától lefelé kifejezetten szűk, hanem attól felfelé is. Kardigán vagy zakó ajánlott hozzá, nem csak azért mert rövid ujjú, hanem mert nagyon vékony is.
Ára: 4000 forint (5490 forintról leárazva)A Zarában akasztottuk le ezt a fehér alapon fekete csíkos, alap irodistablúzt, amely határeset az egyenes és a szűkített fazon között. Mivel felvéve kellemesen passzentosan simult a derékra, és a nadrágba betűrve sem kellett nagyon igazgatni a ráncokat, ezért megszavaztuk szűkítettnek. A funkciójának amúgy megfelel, egyéb ragoznivalót pedig nem találtunk rajta.
Ára: 5995 forint

Persze ki nem hagynák ebből a cikkből sem a szezonfavorit lilát. Az egyszerű, rövid ujjú, lila blúzból két hasonló modellt is mutatunk. A H&M-es verzió végre egy egyértelműen karcsúsított szabású blúz, amelynek azonban hátránya, hogy eléggé rövid. Százhatvan centi körüli lányokon okés, viszont a magasabb nőtársaknak már pocivillantós, úgyhogy nekik nem ajánljuk.A Stradivariusban fellelt darab bodys kialakítása viszont nagyon praktikus megoldás, hiszen garantáltan nem kell a blúz betűrögetésével bajlódni. A bugyi rész egyébként gumírozott, így rövidebb törzzsel rendelkezőkön sem lötyög és nyúlánkabbaknak sem fog kellemetlenül bevágni. A magunk részéről mindenképpen az utóbbi modellt javasolnánk, legalábbis azoknak, akik nem utasítják el kategorikusan a blúz betűrését.
Árak: H&M: 3990 forint, Stradivarius: 3995 forint

Erre a 100 százalék selyemből készült, sötétzöld blúzra a Mangoban bukkantunk. Ránézésre és érzetre is kifejezetten elegáns, alkalmi darab. Szabásvonala finoman szűkített, oldalt cipzáros megoldással. Amolyan Hamupipőke-cipellő jellegű cucc: akire pontosan illik, azon rendkívül mutatós, viszont, aki nem passzol bele, azon vagy eláll, vagy szorítja. Fel kell próbálni, hátha.Ugyanebből a boltból való ez a fekete-fehér dress code-nak a maga pimaszságával megfelelő, cselesen csajos blúzocska. A szűkített derék korrektül kipipálható. Meg kell viszont jegyezni, hogy ez a modell kialakításánál fogva elsősorban jelzésértékű vagy annál csak valamivel nagyobb mellekkel rendelkező nőtársaknak áll a legjobban. Kiválóan mutat magas derekú nadrággal vagy szoknyával. A mai kedvencünk.
Árak: sötétzöld: 12 695 forint, fehér: 6995 forint

Egy újabb fehér blúz, ezúttal a Mexx-ből. Ezt a modellt a gallér-, váll- és zsebmegoldás, nem utolsó sorban pedig a sötét fémgombok teszik kategóriáján belül kevésbé unalmassá. Olyan darab, amelynek a karakterét igazából az adja meg, hogy mivel kombináljuk, hiszen beleillik egy lazább, farmeros-kardigános szerelésbe, de akár kosztümmel is fel lehet venni.A Mexx egy komplett kis kollekcióra valót kihozott idén ezzel a retrós jellegű mintával. Van belőle pulcsi, kardigán, mellény (ezt a múlt héten be is mutattuk) és többféle blúz. Ezek közül az egyik ez a fényes, hitelesen selyem hatású - egyébként nem selyem - blúz. Szabása szolidan szűkülő, mire a derékvonalra leér, addigra - átlagos testalkaton - már éppen passzentos. Ebből adódóan egyaránt lehet kívül, illetve a nadrágba vagy szoknyába betűrve is hordani.
Árak: fehér: 12 990 forint, rózsaszín 15 990 forint


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés