free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szűk farmerben, csizmában

Borsa         Címkék: csizma, farmer, holmik, ízlést, megfelelően 7 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEMNagyon jó szabású és színű farmernadrágot visel kiszemeltünk, bár alig látszik, de szép övet választott hozzá – és hiába, hogy a csizma és a derékszíj színükben ketten kétfelé, mégis jól mutatnak egyben: nőies is, vagány is, hétköznapokra biztosan tökéletes. A kabát egyszerű, fekete, feltételezhetően melegebb darab, a kötött sál és a táska viszont szép holmik, egyszerű, de mutatós mindkettő. Szóval semmi hasra esős, különleges megoldás, de mivel minden második ember ezt az összeállítást viseli télen, nem árt, ha nem vagyunk híján pozitív példának.

Van itt egy pár halvány, világos bőrcsizma, egy nagyon klassz, szűk farmer, azon valami miniszoknyaféle, rajta egy gombos, sötét farmermellény, a tetején meg egy kötött boleró, díszes prémmel a nyakban, és még némi ékszerezés is, megkoronázandó az összeállítást. Mi valószínűleg a mellénykét és a hófehér borítást is otthon hagytuk volna, ehhez a szetthez mindenképp, de az is lehet, hogy más színű csizmával próbálkoznánk, hátha… Együtt mindenesetre túl sok, még akkor is, ha értjük, hogy nagyon feminin, nagyon ragadozó, nagyon trendi akart lenni az összeállítás – túl nagyra lett szabva a nagyszabás.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés