free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Narancssárga Valentino

Borsa         Címkék: bőrszín, divatguru, narancssárga, parker, valentino 1 hozzászólás

Pár napja Valentino és Sarah Jessica Parker közösen jelentek meg egy megnyitón. A divatcézár bőrszíne meglepőbb volt, mint a Szex és New York mozi folytatása.

Valentino Garavanit alapvetően erőteljesen napbarnított bőrszínnel szoktuk meg. Munkásságáért pedig továbbra is tiszteljük, azonban az az egészen elképesztő árnyalatú bőrszín, amellyel a divatcézár nemrégiben megjelent a New York-i Balett megnyitóünnepségén,  nekünk önkéntelenül is a "Narancssárga Idiótát" juttatta eszünkbe a Doktor House nyitóepizódjából. (Aki nem nézi a sorozatot, annak ez a poén most kimaradt.)

Külleme alapján valószínűsíthető, hogy a divatguru év eleji visszavonulása óta a kelleténél több időt tölt a napon, valamint szoláriumban és bronzáriumban, sőt, még egy kiadós béta-karotin túladagolásról is gondoskodott.

http://socialitelife.celebuzz.com

Az ünnepségre egyébként a narancssárga divattervező Sarah Jessica Parker társaságában érkezett. Utóbbival kapcsolatos hír, hogy az eseményen jelenlévő újságíróknak a Szex és New York moziváltozatának második részével kapcsolatban - amelynek forgatásait jövő évben kezdik - megcáfolt egy elterjedt pletykát. Nevezetesen azt, hogy Carrie Bradshaw esetleg gyermekkel ajándékozza meg Mr. Big-et.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés