free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A házipornótól Disney-ig

Borsa         Címkék: celeb, disney, házipornó, hilton, videó 0 hozzászólás

Paris Hilton - a házipornó, a vígjáték és a horror után - egy újabb filmes műfajban szándékozik megmutatni magát. Tárgyal a Disney főnökeivel, akik nyitottak.

A 2003-ban házpornójával világhírűvé vált, és azóta is főállású celebként tevékenykedő Paris Hilton most épp azt vette a fejébe, hogy sajátos ívű karrierje következő állomásaként egy Disney-mesefilmben fog szerepelni. Konkrétan azt a karaktert szeretné eljátszani, akiről csivava típusú kutyáját is elnevezte. A New York Post pletykarovatának értesülései szerint az örökösnő állítólag már tárgyalásokat folytat a Disney Stúdióval arról, hogy J.M. Barrie klasszikus meséje, a Pán Péter legújabb, élőszereplős feldolgozásában eljátssza Tinkerbell - magyarul Csingiling - a tündér szerepét.

www.theinsider.com

A Disney főnökei állítólag komolyan gondolkodnak Hilton kisasszony szerepeltetésében. Állítólag az a videó győzte meg őket arról, hogy Paris kiváló komikai vénával rendelkezik, amelyben az örökösnő az amerikai elnöki posztért kampányol.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés