free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A házipornótól Disney-ig

Borsa         Címkék: celeb, disney, házipornó, hilton, videó 0 hozzászólás

Paris Hilton - a házipornó, a vígjáték és a horror után - egy újabb filmes műfajban szándékozik megmutatni magát. Tárgyal a Disney főnökeivel, akik nyitottak.

A 2003-ban házpornójával világhírűvé vált, és azóta is főállású celebként tevékenykedő Paris Hilton most épp azt vette a fejébe, hogy sajátos ívű karrierje következő állomásaként egy Disney-mesefilmben fog szerepelni. Konkrétan azt a karaktert szeretné eljátszani, akiről csivava típusú kutyáját is elnevezte. A New York Post pletykarovatának értesülései szerint az örökösnő állítólag már tárgyalásokat folytat a Disney Stúdióval arról, hogy J.M. Barrie klasszikus meséje, a Pán Péter legújabb, élőszereplős feldolgozásában eljátssza Tinkerbell - magyarul Csingiling - a tündér szerepét.

www.theinsider.com

A Disney főnökei állítólag komolyan gondolkodnak Hilton kisasszony szerepeltetésében. Állítólag az a videó győzte meg őket arról, hogy Paris kiváló komikai vénával rendelkezik, amelyben az örökösnő az amerikai elnöki posztért kampányol.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés