free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dizájntárgyat karácsonyra! (X)

Borsa         Címkék: dizájn, forma, játék, káddugó, óra 0 hozzászólás

Itt az idő, hogy végre neked is legyen ajándékod a Forma boltból. Játssz velünk és nyerj dizájnórát vagy lótusz káddugót.

A Ferenciek terén található Forma dizájnboltban a dizájntárgykatól kezdve, a színvonalas ajándéktárgyakon keresztül a hasznos és haszontalan bulikellékig, a különféle fotótartókon és a falimatrcákon át, egészen a neves, magyar és külföldi formatervezők által jegyzett lakberendezési-, használati- és dekorációs tárgyakig minden megtalálható.

Biztosan akadnak közöttetek olyanok, akik ismerik ezt a boltot, sőt talán már vásároltak is, ám sosem maguknak – hiszen az ember lánya sokszor sajnálja magától azt a kis dizájnos valamit.
Itt az idő, hogy végre neked is legyen ajándékod a Forma boltból. Játssz velünk és ha jól válaszolsz bekerülsz azok közé a szerencsések közé, akik között egy húszezer forintos képtartó állványt, ami 36 kép tárolására alkalmas és tíz darab lótusz káddugót.

Itt lehet játszani!

A nyerteseket e-mailen keresztül értesítjük és a Forma boltban, a Ferenciek tere 4. szám alatt vehetik majd át  nyereményeiket december 24-ig, 11-19-óráig, 2009-ben pedig január ötödikétől.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés