free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk egy kis prémben

Borsa         Címkék: buffaló, dzseki, holdjáró, kabátka, szett 18 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ne kövezzenek meg a kedves olvasók, igen, megint szürke és fekete a szett, rémes ez az egész téli öltözködési kultúra – egyetértünk. Mi most azonban a prémre fókuszálunk, mert hát abból is vannak ugye a diszkrétebb, mutatósabb, hogy mást ne mondjunk elegánsabb darabok, olyanok, amelyekről nem azt érezzük, hogy busójáráson vagy valami észak orosz utcabálon időznénk. Alanyunk prémje tán épp azért visszafogott és kevésbé erőszakos, mert szerényen öltözködött hozzá – kivagyiság helyett mérték és harmónia volt a vezércsillag. Ajánljuk.Szokás mondani, hogy az eb öltöztet – gondoljuk ezt újra. Nem, persze hogy nem a kutyó kabátkája a ludas, sokkal inkább a buffalós holdjáró már a maga idejében is szörnyűséges ódivatja, ami persze a közeledő kósza négylábúak elijesztésére biztosan alkalmas, de ilyet még kutyasétáltatás céljából se kapjunk magunkra, ha nem muszáj. A katonai dzsekit részben imitáló kabátka elmegy, prémje szolid, de az oldalán éktelenkedő márkajelzés- és díszrengeteget biztosan leoperálnánk, hacsak nem a haditengerészet nyugdíjas alkalmazottai vagyunk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés