free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dohányos szex

HT         Címkék: dohány, kóros, pasi, pornó, szex 8 hozzászólás

A közvélemény szerint a dohányzás manapság nem divatos és nem is szexis. A pornóipar mégis felfedezte a benne rejlő lehetőségeket.

Úgy tűnik, hogy a huszonegyedik század összeesküdött a dohányosok ellen már, ha képes ilyesmire egy egész század. Viszont minden pasi érdeklődését felkelti legalább egyszer az életben az, ha egy csaj a nemi szervével képes elszívni egy szál cigarettát.

Minden dohányos tisztában van vele, hogy például a cigarettája füstjét nem csak ő szívja, hanem a környezete is, hogy a gyerekek is hamarabb rákapnak, ha otthon is azt látják, hogy a szüleik dohányoznak, hogy a dohányosnak hosszútávon rámegy az egészsége a szenvedélyére, mert szétmegy az artériája, a szíve, az agya, a tüdeje az élvezeti növénytől. Persze mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki száz évig élt és bagózott, meg ivott, de a statisztikák is azt mutatják, hogy a legtöbb dohányos ember belehal a dohányzásába.Mindenesetre, ha valakire nagyon akarunk haragudni dohányzásügyileg, akkor az illető legyen mondjuk Kolumbusz Kristóf. Vagy méginkább az az indián, aki füstölgő dohánylevéllel a szájában állt a tengerparton, és várta a felfedezőt, akit a partra lépése pillanatában, amikor az éppen az uralkodójának kívánta felkínálni a meghódított földet, szájon tömött dohányáruval. Vagy Jean Nicot, aki hájpá tette Európában a dohány élvezetét. Ennek ellenére mindenki tudja, hogy nincs értelme a felesleges indulatoknak, és heveskedni sem érdemes dohányügyben, akinek meg élvezeti növény kérdésben gazdaságpolitikai és kommunikáció-elméleti az érdeklődési köre annak kötelező ez a film.

www.cwrl.utexas.edu

A dohányos szexnek semmi köze a szexelés után közösen vagy egyénileg megejtett dohányzáshoz. A dohányos szex lényege, hogy nemi aktus közben legalább az egyik résztvevő dohányozzon. Dohányozni rendszerint a szájüregen keresztül szokott az ember, ezért a dohányos szex legelterjedtebb változata az orális verzió. Ez nagyjából azt jelenti, hogy például egy csaj, miközben cigarettázik addig szájjal kielégít egy pasit, vagy fordítva, tehát szopás közben dohányzik. Bár alap, hogy legalább egyszer az életében minden pasi érdeklődését felkelti, ha egy csaj a nemi szervével szivarozik, de ennek ellenére nem minden pasi van oda azért, hogy egy csaj dohányfüsttel a szájüregében kapja be a farkát. A dohányos szexet rendszerint az olyan kóros hajlamú illetők élvezik, akiknek nemi gerjedelmét előidézi vagy fokozza a dohányfüst.A dohányos szex pornós körökben elterjedt irányzat, amit gyakran illetnek még a füstpornó, vagy a cigispornó elnevezéssel is.  A rendkívül sokszínű pornóipari palettán, már, ha van ilyen, akkor a piaci igényeknek megfelelő számú a dohányos pornó kínálat. Ha egy pornószűz illető, aki mondjuk még semmilyen pornót sem látott soha az életében, úgy dönt, hogy dohányos pornó megtekintésével veszíti el ártatlanságát, akkor nem árt, ha odafigyel az első alkalomra, és mondjuk olyan filmet vagy képsorozatot választ magának, amiben nem gyújtják meg a dohányipari termékeket. Egy pornóban tapasztalatlan illetőnek, aki a dohányos szex szépségeit szeretné megismerni, célszerű elsőre például olyan filmet választani, amiben mondjuk egy szőke és egy barna jótestű-jómellű csajszi félmeztelenül, de szigorúan bugyiban, latexkesztyűben és vörös rúzsos szájjal enyeleg egymással, miközben álfalloszként játszadoznak egymás szivarjaival. És az most nem is fontos, hogy mondjuk azoknak a szivaroknak ötvenezerbe kerül szálja. Bár vannak országok a Földön, ahol a dohányzás pasielőjog, és vannak olyan országok is, ahol a dohányipari termékeket, a szivart, a cigarettát túl fallikusnak vélik egy csaj szájába, de nagy szerencsénkre nálunk minden nagykorúnak a szíve joga, hogy dohányzik-e. Az meg most nem fontos, mert a mai cigaretták árának adótartalmát ismerve azt mindenki érti, hogy Földünk egyik élvezeti növényének a Nicotina Tabacum-nak, azaz a dohánynak a neve, miként is szlengesült el, és miért is hívják néhányan közülünk a pénzt dohánynak. Ennek ellenére a dohányos szexnek nincs túl sok köze a pénzhez, hacsak nem annyi, hogy nem árt, ha mindenki tudja, hogy milyen drága szivart engedhet meg magának.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés