free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hermione levetkőzne

Borsa         Címkék: bertolucci, harrypotter, hermione, meztelenül, színésznő 0 hozzászólás

A Harry Potter filmek Hermionéjét alakító Emma Watson felnőtt és szeretné, ha észrevennék. Ennek érdekében még a ruháitól is hajlandó lenne megválni.

A gyerekként befutott színészeknek bizony nincs egyszerű dolguk, ha felnőve is folytatni szeretnék a pályát, méghozzá lehetőleg úgy, hogy valóban felnőtt színművészként tekintsenek rájuk. Ezzel a problémával szembesültek a Harry Potter-filmek fiatal sztárjai is. Közülük a Harryt alakító Daniel Radcliffe volt az első, aki a gyerekszínész skatulyából való kitörést úgy vélte megoldani, hogy meztelenül lépett színpadra Londonban, az Equus című darabban, illetve a December Boys című filmben letudta első filmes szexjelenetét is. Mindezzel pedig úgy tűnik, ötletet adott kolléganőjének, a Hermione Grangert alakító Emma Watsonnak is, aki egy napokban tett nyilatkozatában utalt arra, hogy maga is hajlandó volna némi filmes meztelenkedésre annak érdekében, hogy végre a felnőtt színésznők közé sorolják.

www.zimbio.com, http://emmawatsonphotos.blogspot.com

Watson - aki idén áprilisban töltötte be tizennyolcadik életévét - leszögezte azért, hogy nem vetkőzne csak úgy, akárki filmjében. Nagy álma ugyanis, hogy a legendás olasz filmrendezővel, Bernardo Bertoluccival dolgozhasson együtt. A ruháitól is akkor válna meg a filmvásznon, ha maga Bertolucci kérné rá. "Ez a munkám része" - jegyezte meg az ifjú színésznő.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés