free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk sárga sapkában

Borsa         Címkék: formabontó, kabátka, naci, sapka, sportos 16 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Oké, ezzel az övvel simán be lehetne kéredzkedni a Csillagok háborúja-széria valamelyik epizódjába: nagyon feltűnő, nagyon szokatlan, és ahogy mondani szokás: van benne valami formabontó, ami kapásból észreveteti magát, bárhol járjék is az ember. Igaz, szerintünk ez a sapek csak színben passzol sárga kollégájához: ezt a kötöttet tán érdemesebb lett volna valami másféle matériára cserélni, valami "trendibbre", határozottabbra, hogy meglegyen a teljes futurisztikus összkép – így viszont szépen összekacsint a modern és a hagyomány.Elég mutatós ez a naci, ilyen lábakon pláne – kicsit északias ezzel a bundás-lifegős, mintás csizmával, és bár szerintünk keveseken bír igazán jól mutatni az efféle lábbeli, ezzel eddig tökéletesen ki vagyunk békülve. Na de ez a kék, sportos kabátka a fekete bőrtáskával: ez már valahogy nagyon nem áll össze, diszharmonikus lesz tőle a toalett. A sárga sapka így nem igazán tudja se meghatározni, se egyensúlyozni az öltözéket. Sajnáljuk – több lenne ebbe, jóval több.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés